• Екскурсії
  • Італія
Вчимося готувати по-італійськи
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: ,
    Тематика:
    Незвичайні
Опис

Італія - ??країна курортів, моди і прекрасної історії. І все ж по всьому світу в першу чергу вона відома своєю кухнею - як високої, так і народної.

Кожен, хто побував в одному з італійських міст не міг відмовити собі в спокусі зайти в національний ресторан - паста, піца, джелато, прошутто ...

Хочете не тільки продегустувати, а дізнатися більше про італійську кухню і самому навчитися готувати практичні і вишукані страви від видатного італійського шеф-кухаря? Екскурсія "Вчимося готувати по-італійськи" чекає на вас!

Ви потрапите в святая святих справжнього італійського ресторану і під керівництвом шефа навчитеся готувати національні страви з моцарелою, морепродуктами, оливковою олією і множиною натуральних спецій.

В процесі вам пояснять особливості технологій приготування, відкриють таємницю італійських кулінарних традицій і відкриють секрети професійних кухарів.

Ви своїми руками приготуєте вишуканий обід, яким зможете насолодитися на завершення екскурсії. І, звичайно ж, зможете здивувати своїх друзів і рідних, приготувавши їм вдома справжні італійські страви в кращих традиціях автентичної тратторії.

Формат проведення екскурсії
Майстер клас з приготування страв італійської кухні від шеф-кухаря ресторану.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 75 €, діти (3-10 років) - 60 €, немовлята (0-3 років) - 60 €
У вартість входить
Трансфер від місця збору і назад.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK