Віза

Увага! Зміна правил для відвідування Шрі-Ланки!

З 01 січня 2012 року громадянам країн, яким не потрібно оформляти візу заздалегідь в консульстві, для в'їзду в Шрі-Ланку необхідно оформити електронний дозвіл на в'їзд до Шрі-Ланки (ETA).

Для вильотів з 01 січня 2012 електронний дозвіл можливо оформити самостійно через систему "онлайн" на сайті www.eta.gov.lk.

Необхідно заповнити запропоновану на сайті форму - вводяться паспортні дані і дані туру. Копії паспорта, будь-які інші документи, фотографії не потрібні.

Про надання ЕТА заявник буде повідомлений письмово по електронній пошті.

При проходженні паспортного контролю в Коломбо необхідно мати при собі копію повідомлення про видачу ЕТА.

Увага!!! З 01.08.2019 по 31.01.2020 оформлення електронного дозволу на в'їзд до Шрі-Ланки (ETA) з туристичною метою - безкоштовно!
УВАГА! З 01 лютого 2012 року компанія TEZ TOUR надає додаткову безкоштовну послугу - допомога в онлайн-оформлення електронного дозволу на в'їзд до Шрі-Ланки (ETA).
Щоб скористатися цією послугою, необхідно вислати на адресу visa@teztour.com.ua наступні документи:

1. Копія 1-ї сторінки закордонного паспорта туристів

ВАЖЛИВО! Якщо на момент поїздки в Шрі-Ланку дитині виповнюється 16 років, у нього повинен бути свій проїзний документ!

Шановні колеги, при бронюванні турів в Шрі-Ланку обов'язково вносьте в заявку ВСІ Паспортні дані туристів, а саме:

  • прізвище, ім'я, дату народження туристів;
  • серію і номер паспорта, терміни його дії;
  • громадянство.

Документи для оформлення Електронного дозволу для в'їзду в Шрі-Ланку рекомендуємо надсилати не пізніше, ніж за 7 днів до початку туру.

Увага! В темі листа прохання вказувати тільки номер заявки і назва країни. Наприклад: "11471573, Шрі-Ланка".

Офіційно встановлена ​​Шрі-Ланкою вартість електронного дозволу на в'їзд в країну (ETA) буде включена в загальний рахунок на безготівкову оплату заявки. Вартість оформлення включає в себе вартість візи, консульський збір, послуги з оформлення візи.
Оплата здійснюється в гривнях за комерційним курсом компанії.

Увага! Документи для оформлення Електронного дозволу подаються в консульство тільки в повному комплекті і при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, що їдуть разом по одній заявці.

Увага! Електронна віза не висилається на адресу агентства. Друк документів (візи) здійснюється за допомогою друку з системи online бронювання. ETA необхідно роздрукувати та пред'явити разом із закордонним паспортом при проходженні паспортного контролю в Коломбо.

Перелік країн, для чиїх громадян можливий безвізовий в'їзд на Шрі-Ланку

Увага! Для безвізового в'їзду в країну, попереднє оформлення електронного дозволу на в'їзд до Шрі-Ланки (ETA) є обов'язковим!

Перелік країн, громадяни яких звільнені від отримання візи при в'їзді на Шрі-Ланку з туристичним цілям, при цьому можуть перебувати в країні не більше 30 днів

  • Албанія, Алжир, Вірменія, Австралія, Австрія, Азербайджан

  • Бахрейн, Бангладеш, Білорусь, Бельгія, Боснія і Герцеговина, Болгарія

  • Угорщина, Великобританія

  • Німеччина, Грузія, Греція, Гонконг

  • Данія

  • Індія, Індонезія, Ірландія, Ізраїль, Італія, Іспанія,

  • Канада, Китай, Кіпр, Катар, Казахстан, Кувейт, Киргизстан, Республіка Корея

  • Латвія, Литва, Люксембург

  • Малайзія, Мальдіви, Молдова, Марокко

  • Непал, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Нігерія

  • Оман, ОАЕ

  • Пакистан, Португалія, Польща

  • Росія, Румунія

  • США, Словенія, Сінгапур, Саудівська Аравія

  • Туркменістан, Туреччина, Таїланд, Таджикистан, Тайвань

  • Україна, Узбекистан

  • Філіппіни, Фінляндія, Франція

  • Хорватія

  • Чехія

  • Швеція, Швейцарія

  • Естонія

  • Югославія, ПАР

  • Японія

Документи, необхідні для безвізового в'їзду на Шрі-Ланку

  • ETA- електронний дозвіл на в'їзд до Шрі-Ланки
  • Закордонний паспорт (що діє не менше шести місяців (180 днів) з дня виїзду з Шрі-Ланки)
  • Зворотній квиток з вказаною датою вильоту
  • Ваучер на туристичне обслуговування
  • Грошові кошти з розрахунку не менше $ 25 на день перебування в країні

Вимоги до документів

  • Наявність підпису власника в паспорті
  • Термін дії паспорта повинен бути не менше шести місяців (180 днів) з дня виїзду з Шрі-Ланки
  • Продовжений паспорти громадян України дійсні для в'їзду на Шрі-Ланку.
  • При наявності вписаних в паспорт одного з батьків дітей - повинні бути вклеєні фотографії дітей з 5 років
  • Діти повинні мати свій проїзний документ з 16 років !!!
  • У паспортах громадян Узбекистану має стояти штамп МВС (дозвіл на виїзд за кордон)

Інформація про посольства

Інформація про Посольство Республіки Шрі-Ланка в Москві

Адреса Посольства: Москва, вул.Щепкіна, 24, стр. 1
Адреса Консульства: Москва, вул.Щепкіна, 24, стр. 1
Телефон / факс: 688-16-20 / 16-51 / 14-63
E-mail: lankaemb@com2com.ru
Режим роботи з обслуговування: з 09:00 до 16:45 понеділок - п'ятниця (обідня перерва 13:00 - 14:00)

Інформація про Посольство РФ в Шрі-Ланці

Адреса Посольства:
Embassy of the Russian Federation,
62 Sir Ernest de Silva Mawatha, Colombo-7, Sri-Lanka
Телефони: (8-10-941) 57-4959, 57- 3555
Факс: (8-10-941) 574957
E-mail: rusembsl@itmin.com

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK