• Екскурсії
  • Чехія
Два замку - дві епохи
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 22.11.2021 до 31.03.2022, Вівторок,
  • Пам'ятки по маршруту: Чеський Штернберк, Замок Емніште,
    Тематика:
    Історія та культура, Незвичайні
Опис

Над річкою Сазавой, є вже більше семи століть, велично підноситься могутня готична фортеця Чеський Штернберк. До цього дня - це родове гніздо найстарішого Чеського дворянського сімейства, представники якого, з радістю допоможуть Вам перенестися в часи слави Чеського королівства.

Замок Емніште, розташований під містом Бенешов, знаходиться в стороні від второваних туристичних стежок. Про нього мало пишуть, його не знімають в художніх фільмах, і завдяки такому неуважності, замку вдалося зберегти свою автентичність. Він зведений в пишному стилі рококо та оточений французьким парком, в якому не можна загубитися в пошуках пригод, навіть якщо дуже захочеться. Витончені альтанки, ажурні павільйони, задумливі статуї, розкішні фонтани, штучні водойми, фігурно підстрижені дерева, прямі зручні стежки - ось що чекає відвідувачів замку Емніште.

Замок був побудований до 1381 року, коли про нього згадується в літописах. Його першим власником був пан Цімбург, який не зміг утримати замок в своїх руках. Фортеця Емніште змінювала своїх власників так часто, що ті не встигали стежити за її станом. Зараз замок належить роду Штернберк, який володів ним до другої світової війни.
Формат проведення екскурсії
Автобусна з відвідуванням замків Чеський Штернберк і Емніште.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 35 €, діти (1-12 років) - 33 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Вхідні квитки оплачуються додатково (365 чеських крон).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK