• Екскурсії
  • Італія
Археологічний музей в Пестуме і дегустація
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: фабрика з виробництва моцарели ді Буфала, археологічний музей Пестума,
    Тематика:
    Культурно-історичні, Авторські
Опис

Пестум - стародавнє місто Великої Греції в Італії. Це старовинне поселення, де збереглися численні стародавні руїни, що привертають увагу туристів та є головною визначною пам'яткою курорту. Тут на одній території зібрані унікальні пам'ятки давньогрецького і римського зодчества. Експозиція Національного археологічного музею Пестума особливо припаде до смаку любителям старовини. Саме в цьому музеї можна подивитися на ті самі давньогрецькі фрески з «Гробниці нирців», а також побачити інших безмовних свідків тієї славної епохи - чудову кераміку, вироби з бронзи і багато іншого.

В екскурсію також входить відвідування фабрики «Barlotti». Вам розкажуть про процес виготовлення трандіціонной моцарели ді Буфала (моцарели з молока буйволиць), з показом робочих машин (на жаль, спостерігати безпосередньо за виробництвом моцарелли буде неможливо, тому що виробництво здійснюється з 2-ї години ночі і закінчується в 11-00 годині ранку). У вас буде можливість побачити загін буйволиць різних розмірів, а також побачити процес доїння буйволиць. Закінчується екскурсія на фабриці дегустацією смачної моцарели ді Буфала, сиру Рікота та іншої молочної продукції.
Формат проведення екскурсії
Автобусна, пішохідна.
Тип ваучера < br> e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 45 €, діти (2-11 років) - 20 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Дегустація моцарелли, сиру рікота та іншої молочної продукції, вхідний квиток у Національний археологічний музей Паестум.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK