• Екскурсії
  • ОАЕ
Яс парки (2 парки в один день)
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 04.03.2020 до 10.05.2020, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Ferrari World, Yas Waterworld, Warner Bros. World ™,
    Тематика:
    Розважальні
Опис

Хочете цілий день вдаватися до веселощів і випробувати адреналін на самих швидкісних атракціонах в світі, але не можете визначитися з вибором? В один день Ви можете поєднати два парки на Ваш вибір: Ferrari park, Yas Waterworld, Warner Bro. World.

 Розташований в Абу-Дабі (Abu Dhabi) тематичний парк Феррарі (Ferrari World) - найбільший парк розваг в світі, який отримав нагороду в 2015 році World Travel Awards, як головна визначна пам'ятка Близького сходу. Тут представлені понад 20 атракціонів для дітей і дорослих, включаючи американські гірки, картодром і найшвидший в світі атракціон "Формула роса" (Formula Rossa), швидкість якої сягає 240 км / год., А також американську гірку Fly Aces, що імітує "мертву петлю "літака. Тут кожен, хто завжди мріяв опинитися на місці гонщиків, може втілити свою мрію в життя, відчувши супер швидкість на американських гірках.

 Яс аквапарк (Yas Waterworld) розташовується в центрі розважального комплексу, на однойменному острові. Будучи найбільшим аквапарком в регіоні, він займає площу в 15 гектарів і пропонує 43 захоплюючих дух атракціони, різноманітні гірки, величезний басейн і всілякі розваги, розраховані на всі вікові категорії. Яс аквапарк (Yas Waterworld) вміщує одночасно до 6 тисяч відвідувачів і оформлений в арабському стилі. "Slithers slides" - Вас чекає справжній лабіринт з 6 переплітаючими гірками і тунелями, які вразять Ваше уяву; в кінці Ви вилітаєте з гігантської голови змії. "Bandit Bombers" - перші в світі підвісні гірки з водяними бомбами, світловими пістолетами і спецефектами.

Warner Bros. World ™ входить в ряд найбільших в світі критих тематичних парків. На повністю кондиціонованих майданчиках Вас чекають дивовижні враження в оточенні зірок компанії Warner Bros. Супермен, Бетмен, Багз Банні, Скубі-Ду, Фред Флінстоун і інші легендарні персонажі не дадуть вам засумувати.
На площі понад 153 тисяч квадратних метрів розташовується 29 сучасних атракціонів, інтерактивні розваги та унікальні уявлення. Тут також є кілька ресторанів, від магазинів і кафе з повним набором послуг, а також безліч привабливих роздрібних пропозицій, з яких Ви можете вибрати свої улюблені сувеніри Warner Bros.

Для входу в Парк Феррарі (Ferrari World) і Warner Bro. World потрібно скромний одяг: для чоловіків і жінок повинні бути закриті плечі і коліна. На деякі атракціони доступ по росту від 110 см. До 195 см.
В парки заборонено проносити їжу і напої (вода в маленьких пляшках дозволяється).
У всіх парках є можливість придбання за додаткову оплату браслетів для проходження на гірки і атракціони без черг.





Формат проведення екскурсії
Екскурсія не передбачає супровід гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Індивідуальний трансфер, вхідні квитки в 2 парку на вибір.
У вартість не входить
харчування; картинг; симулятор машини Феррарі; катання на кабріолеті Феррарі (обов'язкова наявність оригіналу водійських прав міжнародного зразка).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK