• Екскурсії
  • ОАЕ
Екскурсія по Дубаю з круїзом і Бурдж Халіфою
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 04.03.2020 до 10.05.2020, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Готель Бурдж-аль-Араб, Арабський ринок Мадінат-Сук, Пальма Джумейра, Дубай Маріна, Бурдж-Халіфа, Дубай молл,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Розважальні, Шопінг
Опис

Світ розкоші і блиску, багатства і достатку, сучасна східна казка - це Дубай, перлина Еміратів. Завдяки даній програмі ви зможете побачити головні пам'ятки цього фантастичного міста, а саме: знаменитий «парус» - готель Бурдж-аль-Араб (Burj Al Arab), восьме чудо світу - штучний острів Пальма Джумейра (The Palm Jumeirah) і його прикраса готель Атлантіс (Atlantis, The Palm). Ви відвідаєте сучасний арабський ринок Сук Мадінат Джумейра (Souk Madinat Jumeirah), який зачарує своєю східною гостинністю.

У найбільшому торговому центрі в світі Дубай Молл (The Dubai Mall) ви побачите знаменитий акваріум, а співаючі фонтани зачарують своїм танцем.

Ну і звичайно Бурдж-Халіфа (Burj Khalifa) - найвище і феноменальне спорудження в світі; ви не тільки побачите його, а й підніміться на панорамну площадку, де вас буде чекати приголомшливий вид на місто з висоти 124 поверху.

У продовженні програми Ви зробите круїз на човні Доу по району Дубай Марина (Dubai Marina) з вечерею (човен груповий).

 Вхідні квитки на вежу Бурдж-Халіфа (Burj Khalifa), круїз на човні і вечеря, включаючи безалкогольні напої, включені у вартість екскурсії. Тривалість екскурсії, зазначена на сайті, не включає час в дорозі до Дубая (Dubai) з інших регіонів. Час в дорозі до Дубая (Dubai) з еміратів Фуджейра (Al Fujairah), Рас-Аль-Хайма (Ras Al Khaima), Абу-Дабі (Abu Dhabi) може скласти до 1,5 годин в одну сторону. Час в дорозі до Дубая (Dubai) з еміратів Аджман (Ajman), Шарджа (Sharjah) може скласти до 30 хвилин в одну сторону.

Формат проведення екскурсії
Оглядова екскурсія по Дубаю на індивідуальній машині і з індивідуальним гідом, підйом на Бурдж-Халіфа і огляд фонтанів в Дубай Молл, круїз на човні і вечеря (човен груповий). Екскурсія передбачає кілька зупинок по дорозі для фотографування на тлі даних об'єктів: Резиденція шейха Дубаї (Zabeel Sheikh Palace), готель Бурж-аль-Араб (Burj Al Arab), Дубай Марина (Dubai Marina), острів Пальма Джумейра (Palm Jumeira). Вхід всередину готелю Бурдж-аль-Араб і Резиденції шейха Дубай не передбачений.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Входные билеты на башню Burj Khalifa 124 этаж, круиз на лодке и ужин (с группой).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK