• Екскурсії
  • Греція
Адреналін в квадраті
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Сафарі на квадроциклах, Печера Скотино, Каньйон Святої Параскеви, Пляж в містечку Гувес,
    Тематика:
    Незвичайні, Активний відпочинок на природі, Природа та заповідники
Опис

Візьміть участь в сафарі на квадроциклах (типу ATV) по диких місцях Криту.

 Неймовірні пейзажі і природа цих нетуристичних місць вражають уяву. У складі маленької групи, ви відвідаєте одну з найкрасивіших сталактитових печер острова - Агія Параскеви. Дорога до печери проходить по краю мальовничої зеленої ущелини Скотино.

Перед входом до печери ви пройдете інструктаж з техніки безпеки і отримаєте налобні ліхтарі і каски.
А після спуску під землю в -5 зал, після печерних фотографій і всіх пригод вас чекає вільне катання на квадроциклах в диких горах, подолання "джунглів" у вузькому каньйоні, відпочинок на широкому пляжі і смачний обід в маленькому колоритному селі.

Квадроцикл - найкращий транспортний засіб для поїздок по бездоріжжю. А ще, це - незабутні враження і буря емоцій. За кермом квадроцикла людина відчуває всю міць цього дивного апарату і стає справжнім підкорювачем гір.

У містечку Гувес наша група любителів адреналіну проходить інструктаж з техніки безпеки, отримує квадроцикли і шоломи. Поїздка не проходить по дорогах загального користування, весь маршрут прокладений по грунтових дорогах, оливковою садам і бездоріжжю. У цій подорожі компанія TEZ TOUR приділила максимум уваги безпеці! Група рухається в колоні в певному порядку, водії дотримуються дистанції і не обганяють один одного.

В дорозі ми перетинаємо невеликі яри і пагорби, кам'янисті пагорби і глинисті русла струмків. Ми проїжджаємо по оливковим садам і гаях диких комбінованих дерев. Просуваючись по незвіданим для стандартного туризму районам, ми опиняємося все далі від цивілізації, а по шляху зустрічаються непрохідні хащі середземноморських чагарників і трав. Наш шлях лежить углиб острова, до печери Святий Параскеви (скотина).

По дорозі до печери наша колона квадроциклів рухається по верхній кромці каньйону скотина. Відкриваються пейзажі, які просто дух захоплюють. З висоти пташиного польоту ми бачимо дно ущелини, де проїдемо по чагарниках зелених чагарників і очерету на зворотному шляху.

При русі в колоні гості насолоджуються краєвидами та природою, але заради повної безпеки, «вичавити максимум» можливостей квадроцикла не вийде. Досвідчені водії або просто любителі адреналіну відчувають величезне бажання спробувати щось більше.

Під час зупинки біля печери, є можливість покататися «майже без обмежень» по широкій грунтовій дорозі. Гості, яким досить адреналіну і під час руху по маршруту, можуть відвідати дві маленькі гірські церкви, побудовані прямо над входом до печери.

Коли група готова, супроводжуючий роздає налобні ліхтарі і каски, бере в руки великий ліхтар і ми починаємо захоплююче дослідження підземного світу печери скотина. Попередньо говоримо про техніку безпеки і приступаємо до спуску на дно печери. Вхід прихований в густий зеленої рослинності, а навколо, крім нас немає жодної людини. Узвіз не важкий, впораються навіть діти. Близько 30 хвилин потрібно непрофесійним спелеологам для вивчення сталактитів і сталагмітів печери. Після відвідин печери, колона квадроциклів вирушає в дорогу до пляжу, а потім, на мінівені до традиційної сімейної таверні Авлі, де для нас приготували різноманітний обід, який складається з незвичайних закусок і смачних національних страв.

Піщаний пляж в містечку Гувес знаходиться в зручному місці і добре обладнаний. Після насиченої адреналіном поїздки гості захочуть освіжитися у водах Критського моря і змити з себе дорожній пил. Ми під'їжджаємо на квадроциклах до самого пляжу і у вас є достатньо часу для плавання або прийняття сонячних ванн.
Формат проведення екскурсії
Сафарі на квадроциклах, збір групи проходить на комфортабельних мінівенах 7-12 чоловік. Програму ведуть досвідчені російськомовні провідники та екскурсоводи.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 99 €, діти (3-11 років) - 99 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Оренда квадроциклів, бензин, екіпірування, ліхтарі для печери та обід в сімейному таверні.
У вартість не входить
Алкогольні напої в таверні.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK