• Екскурсії
  • Іспанія
Фортеця Сагунто і Підземна річка
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Підземна річка в містечку Валь Дусо, Сагунто,
Опис

Спочатку екскурсії, ми відвідаємо печеру з підземною річкою в містечку Валь Дусо, походження якої до сих пір невідомо. Катання на човні, сталактити і сталагміти, широкі озера і вузькі тунелі, химерні скелі і камені. Саме тут знаходяться наскальні малюнки, залишені первісними людьми багато тисяч років тому. Ви дізнаєтеся багато цікавого про це місце, зможете особисто доторкнутися до багатовікової історії і, звичайно, згадати заповітне бажання, потерши "камінь щастя".
Піднімемося на оглядовий майданчик, з якого відкриваються чудові панорамні види на гори і долини, звідки можна зробити красиві фотографії. На зворотньому шляху в наступну точку нашої подорожі, ми обов'язково зупинимося серед апельсинового гаю і подивимося, як ростуть знамениті Валенсійські цитрусові.
Потім, ми їдемо в старе місто Сагунто, який зберігає в собі цікаву історію, де збереглися залишки римського міста і амфітеатр. Прогуляємося по вузьких вуличках і відвідаємо єврейський квартал, а також взберемся на високу гору, де до сих пір залишилися залишки колись стояла тут фортеці. Захоплюючий краєвид і чудові фото вам забезпечені!

Формат проведення екскурсії
Змішана: автомобільна, човнова і пішохідна
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість не входить
Додатково оплачуються вхідні квитки в печери (10 євро / чол)

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK