• Екскурсії
  • Угорщина
Екскурсія в Гьоделле і Вац
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 7 годин
    Проводиться: з 18.11.2021 до 31.03.2022, Понеділок,
  • Пам'ятки по маршруту: Палац Гьоделле, Старе Місто Ваца, Набережна Дунаю,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Всього в 30 кілометрах від Будапешта розташувався прекрасний Гьодоле. Головна визначна пам'ятка цього містечка - однойменний палац, один з головних зразків угорського бароко. Побудований колись графом Грашшалковічем як центр майбутнього католицького містечка (граф планував оточити палац поселенням запрошених колоністів-католиків), палац згодом перейшов у володіння знаменитої пари Габсбургів - Франца-Йосипа і Єлизавети (відомої як Сіссі).

Час і історія не пощадили королівську резиденцію - послідувавши за Другою світовою війною соціалістичним режим палац був покинутий. Втім, в сучасній Угорщині відбудови палацу приділялася і досі приділяється величезна роль. Зараз Гьоделле вже майже повністю відреставрований і знову може служити прикладом угорського бароко. Наш екскурсовод пояснить вам і особливості архітектурного напрямку, і більш докладно розповість про всі історичних перепиттями, пов'язаних з долею палацу. Чудовий парк навколо - прекрасне місце для проведення дозвілля.

Після огляду палацу і Придворцова територія ми пропонуємо вам переміститися в Вац - старовинне містечко, де частини кріпосної стіни і навіть вежі буквально вбудовані в більш сучасні будинки. Невисокі будівлі, вузькі вулички, кафедральний собор 18 століття - атмосфера, створювана цими деталями, доповнюється ще більш важливою особливістю міста - Дунаєм. Річка в Ваце - повноправний житель. Ви отримаєте можливість в цьому переконатися, прогулявшись по набережній.

Приємним завершенням цієї екскурсії стане обід в традиційному угорському стилі.

Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 40 €, діти (2-12 років) - 35 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Всі вхідні квитки по програмі і обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK