• Екскурсії
  • ОАЕ
Мечеть Шейха Зайда + Лувр Абу Дабі
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 04.03.2020 до 10.05.2020, Неділя, Вівторок, Середа, Четвер, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Мечеть Шейха Зайда, Лувр Абу Дабі.,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні
Опис

Дана екскурсія дозволить Вам ознайомиться з головними визначними пам'ятками міста Абу Дабі.

Велика Мечеть Шейха Зайда - це одна з найбільших в світі мечетей, шедевр архітектурного мистецтва. Вона вражає розкішною красою, адже більше 103 тисячь квадратних метрів споруди покрито мармуром, інкрустованого натуральними каменями. Вона прикрашена люстрами Swarovski ручної роботи, найбільша серед яких важить 12 тонн, найбільшим в світі килимом ручної роботи площею 5627 квадратних метрів, вагою 47 тонн, вітражними вікнами з муранського скла, зроблених спеціально для даного проекту і багатьма іншими елементами.
Мечеть названа в честь шейха Зайда ібн Султана Аль Нахайяна - засновника і першого президента Об'єднаних Арабських Еміратів.

Лувр Абу-Дабі - філія паризького Лувру. Музей створений Жаном Нувелем, який дав друге життя елементам еміратської культури. Філігранний плетений купол виконаний за мотивами поширеної у багатьох частинах країни традицією, виготовляти даху з пальмового листя; пробиваючись крізь них, сонячні промені створюють химерну гру світла. Цивілізації, які зійшлися в Луврі Абу-Дабі, дозволяють побачити подібності та запозичення загальнолюдських досягнень, які виходять за географічні, національні та історичні рамки.
У цьому музеї зосереджені експозиції з багатьох відомих музеїв Франції, Італії, Оману і власні колекції держави Об'єднані Арабські Емірати. В музеї існує постійна і тимчасова галереї, які займають 9200 кв. м. 300 шедеврів, головними серед яких роботи Ван Гога, Поля Гогена, Пабло Пікассо і Леонардо да Вінчі.

Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом (всередину відвідуваних об'єктів гід не заходить). При відвідинах мечеті повинна бути скромна форма одягу; вхід в мечеть з відкритими татуюваннями на тілі заборонений.
Тривалість екскурсії, зазначена на сайті, не включає час в дорозі до Абу-Дабі (Abu Dhabi) з інших регіонів. Час в дорозі до Абу-Дабі (Abu Dhabi) з еміратів Аджман (Ajman), Шарджа (Sharjah), Дубай (Dubai) становить 1,5 години.
Тип ваучера
e- voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Відвідування Мечеті Шейха Зайда (Sheikh Zayed Grand Mosque), Лувр Абу Дабі (Louvre Abu Dhabi).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK