• Екскурсії
  • Іспанія
Оглядова екскурсія по Майорці (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: усадьба Альфабия, городок Сольер, порт Сольер и бухта Са Калобра, перевал «Вузол краватки»,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Острови і море
Опис

Запрошуємо вас на саму легендарну екскурсію на Майорці. Цей маршрут був відкритий для туризму понад 30 років тому.

Насолоджуйтесь найбільш дикою і мальовничою частиною гірської гряди острова, змініть чотири види транспорту, самому старовинному з яких, поїзду, 107 років.

Наша екскурсія почнеться з проїзду через місто Інка, який відомий як центр шкіряного виробництва Майорки.

Далі ми їдемо в гори. Вражаючий підйом на знаменитий перевал "Вузол краватки" приведе нас в центр гірської частини Майорки. Це одне з найвідоміших місць острова, де захоплює дух від змішування трьох стихій: неба, гір і моря. Серпантин спускається до моря, в маленьку бухту Калобра, поблизу якої можна відвідати природне надбання Майоркі- Торрент де Парейс. Це струмок, русло якого висихає влітку і перетворюється в дикий пляж з синьою водою серед гір висотою 200 метрів.

Далі наша екскурсія продовжиться на борту катера, з борту якого зручно робити пейзажні фотографії. У мальовничому порту містечка Сольєр ми залишаємо наш морський вид транспорту і пересідаємо на старовинний трамвайчик, якому близько 100 років, а з трамвая на поїзд. Це знаменитий дерев'яний поїзд 1912 року, як кажуть в народі "апельсиновий експрес". Чому він отримав цю назву? Справа в тому, що рейки прокладені серед плантацій лимонів і апельсинів долини міста Сольєр. Під стукіт коліс ви насолодитеся мальовничою панорамою полонини, в якій сховалось стародавнє містечко, побачите рукотворні арабські тераси з оливковими гаями, проїдете через 13 тунелів, прокладених в цих величних горах.
Нашою останньою зупинкою на цій насиченої екскурсії стане відвідування унікального місця "Сади Альфабіі". Його історія сягає в арабське минуле Майорки 11-12 століть. Подібно до чарівної скриньки з коштовностями, цей унікальний будинок-садиба зберігає рідкісні предмети старовини, історичні документи і таємниці минулого. Тут зберігся єдиний вцілілий на Майорці після періоду жорстокого вигнання мусульман дерев'яна стеля 1170 року в стилі "мудехар". Садиба, в якій гостювала одна з королев Іспанії, оточена садом в арабському стилі з фонтанами і віковими деревами.
Динамічна і насичена поїздка для всіх гостей острова!
Тип ваучера
e-voucher
Карта розподілу курортів по зонам Південь, Схід, Північ

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 120 €, діти (2-11 років) - 120 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Проїзд на катамарані, трамваї, поїзді.
У вартість не входить
Обід

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK