• Екскурсії
  • Греція
Шаланди повні кефалі (Родос)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 25.06.2021 до 02.10.2021, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Порт Родосу, Бухти і затоки для риболовлі, Бухти і затоки для купання,
    Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Активний відпочинок на природі
Опис

Риболовля на острові Родос - прекрасна ідея, адже Егейське море славиться великою кількістю риби.

На цій рибальській шхуні разом з досвідченим місцевим рибалкою, який знає місця хорошого клювання, ви вийдете у відкрите море. Весь необхідний інвентар вже є на борту. На цій екскурсії вас чекають приголомшливі види східного узбережжя острова, чисте морське повітря, дружня і легка атмосфера.

Пригода запам'ятається і дорослим, і дітям. А спійману рибу капітан приготує прямо на борту корабля.

Це справжнє свято для завзятих рибалок! Ви підете за багатим уловом в кращі місця акваторії Егейського моря! Ви зможете порибалити, відпочити на борту, викупатися у відкритому морі і зробити пам'ятні фотографії на заздрість тим, хто не бував в такій подорожі. Середземне море славиться великою кількістю риби, а головне - тут немає небезпечних, отруйних і неїстівних представників підводної фауни. Всі місцеві рибалки знають місця хорошого клювання, але наш капітан не виходить у відкрите море даремно - достатня кількість, хоч і невеликої, але надзвичайно смачною рибки вам гарантовано! А сам капітан - справжня душа компанії, він вважається майстром спорту по закладу друзів! Вам не знадобиться готувати заздалегідь вудки і наживку - над усіма речами вам нададуть на борту.

У цьому плаванні вас чекають приголомшливі види східного узбережжя острова Родос, чисте морське повітря, дружня атмосфера, що робить цю прогулянку не тільки чудовим відпочинком для вас, але і морською пригодою для ваших діточок. Ваше терпіння і навички рибної ловлі винагородять вас гарним уловом, а це значить, що обід вам гарантовано! Весь улов команди рибалок збираємо разом, щоб потім подати до обіду. До обіду крім риби, спійманої гостями Тез Тур, капітан готує свіжу рибу на оливковій олії, домашній картопля, салат, курку і інші закуски. Обід супроводжується грецькими алкогольними та прохолодними напоями і, звичайно ж, приємною бесідою, без якої не обходиться жодна зустріч професійних рибалок.

У другій половині дня передбачено купання у відкритому морі - капітан шаланди щоразу вибирає чудові бухти з чистою водою, приховані від вітрів і хвиль. А якщо ви візьмете з собою маску, то познайомитеся ще й з підводним світом. Бажаємо попутного вітру і відмінного клювання!
Формат проведення екскурсії
Збір на екскурсію проводиться на комфортабельному мікроавтобусі в складі міні-групи до 10-ти чоловік. Плавання проходить на традиційній родосской рибальського шхуні.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 89 €, діти (3-11 років) - 89 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Плавання на рибальській шхуні, снасті, наживка, обід і напої.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK