• Екскурсії
  • Італія
Еолові острова: Ліпарі і вулкани
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: острів Ліпарі, острів Вулкан,
    Тематика:
    Незвичайні, Острови і море
Опис

Екскурсія розпочнеться із трансферу до порту Мілаццо, звідки на кораблі Ви вирушаєте на острів Ліпарі.

Ліпарі - це найбільший острів і найбільш мальовничий з семи Еолійських островів. Ви відвідаєте старий квартал, побуваєте на території стародавнього замку, огляньте некрополі, норманський собор XII століття, освячений на честь Св. Варфоломія. У вільний час у Вас буде можливість перекусити в місцевих ресторанчиках з чудовою рибною кухнею.

Продовжиться екскурсія подорожжю на острів Вулкан. На острові Вулкан киплять грязьові ванни, вивергають воду і пар гейзери. Недалеко від Великого кратера знаходиться порт Порто-Леванте, відомий своїми покритими чорним піском пляжами. Вільний час на купання на пляжах острова.

На зворотньому шляху Вас чекає незабутня морська прогулянка навколо островів, під час якої Ви побачите виключно красиві "faraglioni" - скелі, то тут, то там виступають з морської води, а також панорами на центральний кратер острова Вулкан.

Планований час повернення в порт Милаццо - 17.45.

У разі невідповідних для проведення морської прогулянки погодних умов екскурсія може бути перенесені на іншу дату або скасована.
Формат проведення екскурсії
Змішана: морська, автобусна, пішохідна, з відпочинком на Плаже. Рекомендуємо мати при собі речі для купання, головний убір, зручне взуття, воду. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 72 €, діти (2-11 років) - 36 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість не входить
Вхід на пляжі з гарячими сірководневими грязями (4 євро), харчування.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK