• Екскурсії
  • Іспанія
Екскурсія в Толедо
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Кафедральний собор, Старе місто, Толедо, Церква Святого Фоми,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Толедо - місто-побратим Єрусалиму, батьківщина загадкової Марії Ісуси і місце, де Ель Греко створив багато своїх шедеврів. Колись місто-фортеця, Толедо і донині зберіг старовинні кріпосні стіни з монументальними воротами.

Оцінити красу міста можна буде ще з оглядового майданчика на березі річки Тахо - тільки після цього слід пірнути в лабіринт вузьких вуличок, де за кожним кутом може ховатися архітектурний шедевр або історичний пам'ятник.

Хоч історичний центр міста не жахає своїми розмірами (всього два квартали), щільність важливих об'єктів хвацько компенсує удаваний недолік - який, якщо вдуматися, можна вважати перевагою, адже компактність завжди на руку туристу. Тут знаходиться відома церква Святого Томи, де зберігається полотно вже згаданого Ель Греко «Похорони графа де Оргаса» - вважається єдиним полотном, де художник зобразив себе. Відвідування церкви в програму екскурсії не входить, але Ви можете зробити це самостійно. У центрі Ви також побачите і руїни, що дійшли від римської цивілізації, і найстарішу в Європі синагогу (сьогодні як синагога не діє), і церкви, архітектурний спектр яких простирається від вестготики до бароко, і безліч іншого.

Толедо - місто за кріпосними стінами, історичний комплекс якого ніби не торкнувся час. Рушайте в минуле Європи, зручно зібране в одному прекрасному місті!

Формат екскурсії: змішана - автобусна і пішохідна. Час в дорозі з Мадрида в Толедо займає приблизно одну годину. Тривалість пішохідної частини екскурсії в Толедо - приблизно 1 година. Організовані відвідини платних пам'яток в Толедо програмою не передбачено. Ви зможете відвідати їх самостійно за додаткову плату у вільний час після пішохідної екскурсії.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 50 €, діти (4-11 років) - 40 €, немовлята (0-4 років) - 0 €
У вартість не входить
В програму екскурсії не входить відвідування платних об'єктів.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK