• Екскурсії
  • Греція
Круїз на острів Закінф
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 15 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Бухта Лаганас с черепахами Каретта-Каретта, остров Закинтос, Бухта Навайа, Оливковая фабрика Aristeon, Город Закинтос
,
    Тематика:
    Острови і море, Природа та заповідники, Світ тварин, З дегустацією, Водні прогулянки
Опис

Лазурний острів Закінф вабить на свої береги мандрівників з усього світу.

Піратська бухта Навайа може похвалитися одним з найкрасивіших пляжів в світі, а бухта Лаганас відома тим, що там часто вдається в природних умовах поспостерігати за великими морськими черепахами. Вас чекає смачний обід в кращих грецьких традиціях,
а так само можливість викупатися в найчистішому Іонічному морі (при сприятливих погодних умовах). На завершення екскурсії ви зможете прогулятися по столиці острова і відвідати храм Святого Діонісія, який знаходиться в самому центрі міста.

Острів Закінф - це найчистіше смарагдове море, білі скелі, сосновий ліс, в якому полювала богиня Артеміда
, І чудові білосніжні пляжі, де відпочивають середземноморські тюлені Ченці і відкладають яйця головаті морські черепахи Каретта-Каретта. Це одне з найпопулярніших місць відпочинку грецької еліти і любителів гарної природи з усього Балканського півострова.
Це не просто классічесская екскурсія, а захоплюючу морську подорож.
З огляду на виняткову популярність острова, в літній сезон тут буває багато людей. Ми оптимізували даний маршрут так, щоб гості TEZ TOUR змогли насолодитися відвідуванням Закінтос, не стикаючись з великими групами іноземних туристів на екскурсійних об'єктах і морських бухтах.
Морська подорож на сучасному комфортабельному поромі до острова займає всього годину. Ви перетнете Закінф на автобусі і відвідайте всесвітньо відомий пляж Навайа, що перекладається як «корабля». Не так давно в цій бухті дійсно трапилася загадкова піратська історія, про яку докладно розповість досвідчений екскурсовод.
Загибле судно досі перебуває в пісках на березі! Ви зможете поплавати поруч з кораблем контрабандистів і дізнатися таємничу історію, від якої нас відокремлює менше півстоліття.
На півночі острова вас очікують Блакитні гроти, зобов'язані своєю назвою дивовижному кольором моря в цих місцях.
Завдяки вмісту в воді мінералів купання тут має дивний косметичним ефектом. На традиційному кораблику під керуванням досвідченого капітана ви звідано загадкову систему гротів.

Романтичним фіналом подорожі буде місто Закінтос - венеціанський містечко, захищений фортецею, побудованої в колоніальному стилі,
і освячений величним храмом Святого Діонісія - покровителя острова. У храмі відбулося багато православних чудес і зцілень, а гості TEZ TOUR можуть прикластися до саркофагу з чудотворними мощами святого.

Закінтос вабить своєю крос-культурністю і що випливає звідси- гостинністю! Старовинні будиночки кольору охри і затишні вулички ідеально вписуються в природний ландшафт бірюзового Іонічного моря.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50-70 чоловік.
Плавання по бухтах острова проходить на традиційному кораблику. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 117 €, діти (3-11 років) - 78 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Обід, квитки на пором і на два кораблика (на пляж Навайо і в бухту Лаганас).
У вартість не входить

Питание.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK