• Екскурсії
  • Домінікана
ВДВ Сафарі
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Джип Сафарі, Блакитна лагуна, Домініканське ранчо, Гора,
    Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Острови і море, Активний відпочинок на природі
Опис

Ми прямуємо в Східний Національний Парк, щоб скупатися в кристально чистій воді озера під назвою Блакитна Лагуна. Вам буде дано 35 хвилин, щоб поплавати в чудовій лагуні неповторного бірюзового кольору. Вода озера вважається цілющою завдяки підземним джерелами, які живлять озеро і несуть в собі безліч мінералів, корисних для шкіри. Поки туристи насолоджуються купанням, наш гід розповідає про Лагуну, а також про флору і фауну цього Національного Парку.

Далі ми вирушаємо на пляж Макао, де у вас буде 45 хвилин, щоб відпочити і скупатися в океані (дотримуючись всієї необхідної техніки безпеки, враховуючи висоту хвиль і силу підводних течій в даному районі).

Наступний пункт нашої програми - ТРАДИЦІЙНЕ Домініканське РАНЧО, де вас чекає обід, що складається зі страв національної домініканської кухні: відварений білий рис, квасолевий суп, два види смаженого м'яса (курка і яловичина), смажені платани (вид несолодкого банана, широко вживається в домініканської кухні ), смажена юка (місцевий коренеплід, чимось за смаком нагадує картоплю), зелений салат, салат з макаронами, овочами і тунцем, салат з Тайота (домініканський фрукт, схожий на смак на кабачок).

Після обіду ви прогуляєтеся по плантаціях кави і какао, побачите як ростуть екзотичні фрукти, і познайомитеся з цілющими рослинами, використовуваними в традиційній медицині. Також вас чекає дегустація натуральної кави і шоколаду і ще багато інших сюрпризів. Всі дегустовані продукти можна буде придбати перед від'їздом з ранчо.
   
Завершальним пунктом нашої екскурсії буде Гора, яка знаходиться в районі Мічес, одному з найкрасивіших місць гірської гряди Східних Кордильєрів. З вершини гори відкривається самий захоплюючий вид в регіоні на Атлантичний океан і півострів, що видніється серед вод затоки Самана. У вас буде 45 хвилин вільного часу, щоб помилуватися чудовою панорамою, сфотографуватися і погойдатися на гойдалках.

ВАЖЛИВО: У випадку дощу піднятися на гору можна буде тільки пішки, так як джипи не зможуть піднятися на вершину гори, ні спуститися з неї по розмитій гірській дорозі. Час пішого підйому на гору - 35 хвилин, спуск - 25 хвилин. Цієї необхідної обережності завжди дотримуються в дощову погоду заради вашої безпеки. У дощові дні ми також спеціально орендуємо невеликі позашляховики 4х4, які очікують туристів на парковці біля підніжжя гори. Можливість піднятися на гору в машині надається літнім людям, жінкам і дітям, а також всім клієнтам, які повідомлять про свою неготовність пройти шлях в гору і з гори пішки.

На екскурсії Джип Сафарі клієнти, що мають водійські права, можуть за бажанням самі керувати автомобілем. Бажаючому сісти за кермо не обов'язково пред'являти водійські права на екскурсії, проте необхідно поставити свій підпис у документі, в якому говориться, що турист підтверджує наявність у нього дійсних водійських прав. Також клієнт повинен продемонструвати, що вміє водити автомобіль з механічною коробкою передач. Увага: кожен турист, який буде сидіти за кермом нашого автомобіля, своїм підписом підтверджує, що зобов'язується не вживати алкогольних напоїв до кінця екскурсії.
Просимо звернути увагу: час виїзду вказано орієнтовний. Точний час виїзду на екскурсію буде відомо напередодні. Просимо вказувати діючий номер телефону для зв'язку.
Формат проведення екскурсії
Змішана, оглядова, самостійне керування автомобілем між зупинками, купання та відпочинок на пляжі.
Ви побачите
Пляж Макао, східні Кордильєри, Домініканська Ранчо, Блакитна Лагуна
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $110, діти (6-12 років) - $55, немовлята (0-6 років) - $0
У вартість входить
Прохолодні напої, обід

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK