• Екскурсії
  • Іспанія
Екскурсія в Таррагону
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Римський амфітеатр, Кастель-дель-Пілато, Римський форум, Римский акведукт "Мост дьявола",
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Для дітей, Шопінг
Опис

Таррагона, суперниця Барселони і столиця Золотого Побережжя, готова поділитися з Вами усіма своїми секретами!
Таррагона, перлина Середземномор'я, не раз переходила з рук в руки, і кожен новий господар поспішав підкреслити особливу значимість цього міста - так, наприклад, Юлій Цезар зробив Таррагону столицею римської провінції. У 2000-му році руїни римської цивілізації в Таррагоні були внесені до Списку Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО. Римський амфітеатр, який Ви повинні відвідати в ході екскурсії, є одним з найкраще збережених споруд свого роду в світі. Тут вміщувалося 12 000 чоловік, з азартом спостерігали за гладіаторськими боями і публічними стратами (тут відбулася перша публічна страта християн в регіоні).

Інша важлива пам'ятка Таррагони, яку не можна обійти стороною (і ми не дозволимо Вам цього зробити) - Кастель-дель-Пілато, палац намісника (функція залишалася незмінною з часів римлян, але господарі періодично мінялися), який дав притулок сьогодні в своїх старовинних стінах Музей Римської Культури (з 1968-го року).

Кафедральний собор Catedral de Santa Maria, головний храм міста і найбільший собор Каталонії, видається цікавим своєю екстраординарністю - його будівництво тривало більше одного століття, що послужило причиною змішання стилів (романського і готики). Романський купол прикрашений тут готичними вікнами, а в порталі поєднуються романські статуї святих і апостолів з готичним зображенням Страшного Суду.

Крім перерахованих пам'яток Ви побачите ще масу цікавих речей - старовинну фортечний мур, римський форум,
незвичайний Таррагонского міст. Саме ці на перший погляд другорядні деталі і створюють дивовижну атмосферу міста, що дозволяє йому і по цей день змагатися з Барселоною.

Прийшла пора познайомитися з Таррагоной!

По закінченню екскурсії, надається можливість прогулятися по магазинах або відвідати торговий комплекс El Cort Ingles.
Екскурсія проводиться з аудіогідами, це полегшує ознайомлення з визначними пам'ятками під час пішохідної частини екскурсії.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 22 €, діти (2-11 років) - 21 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість не входить
У маршруті екскурсії не передбачається відвідування платних об'єктів.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK