• Екскурсії
  • Кіпр
Аквапарк WaterWorld
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 12.07.2021 до 30.09.2021, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: ,
    Тематика:
    Незвичайні, Для дітей
Опис

WaterWorld Waterpark розташований на околиці міста Айя-Напа, поруч з пляжем Макронісос. Відвідування аквапарку - це одне з улюблених і захоплюючих розваг під час літнього відпочинку. Час, проведений в WaterWorld залишить незабутні враження, а барвисті фотографії будуть зігрівати теплими спогадами в зимовий період.
Тематичний аквапарк WaterWorld в Айя-Напі відкрився в 1996 році. Його площа понад 100 тис. кв. м включає в себе безліч модернізованих атракціонів, заснованих на сюжетах давньогрецької міфології, з дивовижними водними гірками світового класу.
Різноманітні водні атракціони пропонують різні рівні складності і адреналіну. Гості можуть відвідати унікальні атракціони «Спуск до Атлантиди», «Занурення Аполлона», «Падіння Ікара» або розслабитися на хвилях «Басейну Посейдона», розмір якого становить понад 3000 кв. м. Більшість гірок і басейнів аквапарку Айя-напи мають обмеження по росту. На кожному атракціоні існують правила, які дійсні для всіх гостей. Вони представлені перед входом на атракціони. Крім річних веселощів і задоволення, аквапарк також пропонує безліч точок громадського харчування і сувенірних магазинів.
Всім відвідувачам аквапарку забезпечена безпека. У всіх атракціонів є кваліфіковані рятувальники і все необхідне для надання першої допомоги.

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 38 €, діти (3-12 років) - 24 €, немовлята (0-3 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK