• Екскурсії
  • Італія
Помпеї і вулкан Везувій (з курортів о.Іскья)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 15 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Помпеї, Везувій,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Виверження Везувію і загибель Помпеї - чи не найвідоміша з трагічних сторінок італійської історії.

Загибель Помпеї зобразив на полотні великий Карл Брюллов. Однак після подій, відтворених на відомій картині, в ході розкопок під попелом виявили добре збережене місто, по якому можна прогулятися і сьогодні. Можна побачити такі класичні споруди як громадські будівлі, ринок, Терми, пекарню, лупанарій (публічний будинок), казарму гладіаторів і багато іншого. Даний музей під відкритим небом є одним з найвідоміших музеїв свого роду в світі - він вражає масштабністю і добре збереженими «експонатами».

Другою частиною екскурсії стане відвідування самого Везувію - для повноти картини (як і тієї, що формується в голові, так і тієї, що написав Брюллов). Везувій - один з трьох діючих вулканів в Італії (останнє виверження відбулося в 1944 році) і, головне, є красивим вулканом Європи.

У вас буде можливість піднятися на вершину кратера. Приблизний час у дорозі від зупинки екскурсійного автобуса до вершини - 20 хвилин. Підйом середньої складності, реокмендуем мати з собою зручне взуття.

Відтворіть для себе події епохальної важливості, оглянувши Помпеї і Везувій і почувши захоплюючу розповідь нашого екскурсовода. Але не бійтеся - під час Вашого візиту Везувій буде гостинний!
Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна і пішохідна, з переїздом на поромі. Екскурсія проводиться професійними російськомовними гідами.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 75 €, діти (1-10 років) - 60 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Вхідні квитки в музейний комплекс Помпеї (13 євро) і вхід до вулкану (10 євро) не включені у вартість екскурсії та оплачуються додатково на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK