• Екскурсії
  • Угорщина
Винні дороги Етьека і замок Брунсвік
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 7 годин
    Проводиться: з 10.05.2022 до 31.10.2022, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: Мартонвашар, Замок Брунсвік, винний регіон Етьек,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні, В інше місто, Палаци та садиби, З дегустацією
Опис

Атмосфера романтики і умиротворення панує в одному з наймальовничіших куточків Угорщини - Мартонвашар. Тут, посеред англійського парку в 70 гектарів, де можна побачити 300 унікальних рідкісних порід дерев, розташувався один з найромантичніших замків Угорщини - замок Брунсвік. Колись одноповерховий особняк, основна будівля маєтку була на початку 19 століття перебудовано тодішнім власником Френсісом брусниці в шикарний замок в нео-класичному стилі.

Втім, цікаві події, які і привертають сьогодні тисячі туристів, трапилися в цьому маєтку ще раніше. Відомий композитор Людвіг Ван Бетховен був дружний з власниками і часто зупинявся тут. Дочка господарів і відома Джульєтта Гвиччарди (доводилася родичкою Брунсвік і також проживала тут) були ученицями Бетховена, в кожну з яких музичний геній був закоханий в певний момент (втім, обидва рази без відповіді). Вважається, що його захопленість Джульєттою і привела до написання «Місячної сонати» - сталося це теж в маєтку Брунсвік.

У замку Брунсівік сьогодні працює музей Бетховена, що дозволяє гостям детальніше ознайомитися з цим романтичним етапом життя композитора.

Після відвідин замку ви підете на знайомство з головним продуктом регіону - Етьек славиться своїм вином. Знайомство пройде в винному погребі. Звичайно, компанію вину складе і холодна вечеря з національних делікатесів (паштети, ковбаси, сири, шпик, соління та інші закуски домашнього виробництва).

Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 €, діти (1-12 років) - 40 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість входить
Вхідні квитки в замок, дегустація вин, холодний вечеря з угорських делікатесів.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK