• Екскурсії
  • Таїланд
Крокодиляча ферма і Парк мілліонлетніх каменів
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 7 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Крокодиляча ферма, Фабрика здорового сну, Галерея Самоцвітів, Парк мілліонрічних каменів, Елітний центр косметики,
    Тематика:
    Розважальні, Шопінг
Опис

Перша зупинка - так звана "фабрика сну". Цим вишуканим словосполученням називають фабрику з виробництва ... постільних речей. Здавалося б, що цікавого може бути на фабриці, де шиють наволочки та простирадла? Але не все так просто - в даному випадку мова йде про виготовлення унікальних продуктів з тайського "білого золота" - латексу, виробленого з молочного соку екзотичного дерева гевея.
Тему тропічних рослин продовжить екскурсовод на території красивого паркового ансамблю з екзотичними рослинами і гігантськими каменями хитромудрої форми - скам'янілими деревами, що виростали сотні мільйонів років тому. Тут же можна побачити мініатюрні дерева Бонсай, над створенням яких майстри ландшафтного дизайну часом трудяться понад сто років.
Пізніше Ви відвідаєте і вже згадану крокодилячу ферму (одну з найбільших в світі), де досвідчені дресирувальники цих небезпечних рептилій продемонструють Вам своє мистецтво. Після закінчення екстремального шоу у всіх бажаючих буде унікальна можливість сфотографуватися верхи на крокодила або доторкнутися до цих холоднокровних.
Екзотичну тему продовжать два інших пункту відвідування: Сад спецій і зміїна ферма

Всі вхідні квитки включені у вартість.

Тез Тур рекомендує взяти з собою фото / відео-апаратуру; копію паспорта та зворотній авіаквиток.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 750 ฿, діти (2-11 років) - 500 ฿, немовлята (0-2 років) - 0 ฿

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK