• Екскурсії
  • Італія
Музеї Ватикану і Базиліка Святого Петра
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 25.11.2021 до 31.03.2022, Понеділок, Вівторок, П'ятниця, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Музеї Ватикану, Сикстинська Капела, Базиліка Святого Петра,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

У вартість екскурсії включені квитки і бронювання в музеях Ватикану, що позбавить Вас від багатогодинного стояння в черзі і дозволить відразу зануритися в світ мистецтва відродження, пройшовши по музеях Ватикану, які сумарно нараховують 54 галерей (залів). Історія колекцій починається зі знайденої на початку 16-го століття мармурової скульптури «Лаокоон та його сини», яку Папа Юлій II придбав у власника і виставив для публічного огляду. Сьогодні в музеях можна знайти скульптури, історичні пам'ятки (як, наприклад, транспортні засоби) і, звичайно, картинні галереї. Живопис з останньої колекції, до речі, чи не до середини двадцятого століття зберігалася в апартаментах таємничої сім'ї Борджіа. Сьогодні ж роботи Джотто, Караваджо, Рафаеля і Да Вінчі стали доступними для всіх бажаючих. Не прогавте і Ви свій шанс долучитися до світу прекрасного!

Останнім залом музеїв Ватикану є знаменита Сикстинська Капела (входить в програму відвідування) з розписом Мікеланджело - вівтарну стіну покриває фреска «Страшний Суд», створена на замовлення Павла III. Збереглося в ній і ще 12 фресок, створених різними майстрами і розділених на два цикли - Історія Христа і Історія Мойсея. З кінця 15-го століття саме в Сикстинській Капелі проходять Конклави, де вибирається нового Папу Римського.

Завершальною точкою маршруту в Ватикані стане Собор Святого Петра зі знаменитою площею перед ним, де щорічно сотні тисяч людей слухають слова понтифіка. Собор Святого Петра вражає своїми масштабами зовні і своїм оздобленням всередині. Саме тут зберігається відома П'єта (фігура Мадонни, що оплакує смерть Христа) роботи Мікеланджело - її копії можна побачити в багатьох католицьких соборах, від Мексики до Кореї.

Відправляйтеся вже зараз на захоплюючу тригодинну прогулянку по музеях Ватикану і Собору Святого Петра, яка наблизить Вас до культурного, релігійного і мистецтвознавчого просвітління!

Для відвідування Собору Святого Петра необхідний відповідний одяг (не допускаються шорти, міні-спідниці, відкриті плечі і живіт). Заборонено проносити ножі, газові балончики та інші небезпечні предмети.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Від місця збору до місця початку екскурсії туристів підвозять на комфортабельному автобусі. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом. Екскурсія закінчується на площі Св.Петра.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 57 €, діти (3-12 років) - 32 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Включені квитки по програмі і бронювання проходу без черги в музеї Ватикану.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK