• Екскурсії
  • Болгарія
Казанлик і Долина троянд
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Під час екскурсії ви відвідаєте Історичний музей в Казанліке, де представлені унікальні фракійські золоті скарби, виявлені в 4-му ст. до н.е.

Фракійська гробниця Казанліка представляє собою склепінчасту цегляну кладку «вулик». Вона є частиною великого фракійського некрополя, що складається з вузького коридору і круглої похоронної камери, прикрашених фресками чудових коней. Це найкраще збережені в Болгарії художні шедеври епохи еллінізму.

У декількох кілометрах від Казанліка, ви відвідаєте фракійскую гробницю "Велика Косматка" - це одна з найвеличніших і багатих фракійських гробниць з повністю збереженою могилою фракійського короля, похованим з його конем.

Фракійский комплекс в Острушськім кургані недалеко від міста Шипка розташований на площі 100 квадратних метрів і складається з п'яти прямокутних і однієї круглої кімнати. Гробниця була побудована з двома монолітними кам'яними блоками загальною масою 60 тонн. Перший блок має форму куба, де знаходиться гробниця, а інший - як конструкція покриття. Стеля могили викликає особливий інтерес - ви можете побачити портрети людей і фігур тварин і квітів.

Так само на пагорбі були виявлені скелет коня, зброю, срібний глечик, срібні прикраси для коней, монети з часів Філіпа II Македонського, кераміка та інші предмети високої художньої цінності. Саме на цьому археологічному об'єкті була виявлена ??унікальна золота маска, вага якої 690 грам. Похоронна маска майже в десять разів важче, ніж розкопані в Мікенах і Требеністе.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автомобільна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним гідом - водієм.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість не входить
Обід в місцевому ресторані. Вхідні квитки: Музей троянд 6 BGN, Музей історії «Іскра» 8 BGN, Казанликська гробниця 6 BGN, Голіама Косматка - Гробниця Сеута III 6 BGN.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK