• Екскурсії
  • Франція
Екскурсія в Фонтенбло
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 12.08.2021 до 31.03.2022, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: палац Фонтенбло, Англійська сад, Великий партер,
    Тематика:
    Історія та культура
Опис

"Фонтенбло – єдиний королівський замок Франції, брав своїх вінценосних постояльців безперервно – протягом 8 століть: Капетингів, Валуа, Бурбонів, Наполеонів, Орлеанських. Скільки подій малої і великої історії бачили ці стіни.

Саме Фонтенбло Франциск I називав своїм будинком. Цінитель прекрасного статі і витончених мистецтв, Франциск хотів створити тут «маленьку Італію». Для цієї мети в 1520-1540 роках він запросив сюди великих італійських майстрів: Россо Фьорентіно, Приматиччо, Ніколо дель Абате. ГалереяФранциска I-го, Бальна залу Генріха II-го, галерея Діани, спальня Анни Австрійської, Папські Апартаменти... Кожна кімната палацу зберігає, в розписах стін і стель, в декоративних елементах меблів, в малюнку портьєр, пам'ять про великих правителів і великих творців.

Фонтенбло – одна з улюблених резиденцій Наполеона, де він бував з Жозефіною, а потім і з другою дружиною, Марією-Луїзою Австрійської. Тут же імператор підписав своє перше зречення 6 квітня 1814 року.
Формат проведення екскурсії
Вам належить екскурсія з гідом по королівським та імператорським апартаментів, а потім - вільний час для ознайомлення з парком, одна частина якого розбита по французькому зразку, а друга виконана в англійському стилі.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 65 €, діти (2-11 років) - 46 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить

Входные билеты в замок.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK