• Екскурсії
  • Австрія
Тур в Будапешт з пішохідної екскурсією
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 15 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Набор достопримечательностей зависит от дня проведения экскурсии. Смотрите подробное описание.,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

При замовленні даної екскурсії ви отримаєте ваучер на додаткову знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

Запрошуємо вас зробити одноденну поїздку з Відня в один з найкрасивіших міст світу і столицю сусідньої Угорщини - Будапешт.

Програма включає в себе проїзд з Відня в Будапешт і назад на комфортабельному рейсовому автобусі FlixBus, двогодинну пішохідну оглядову екскурсію російською мовою з професійним гідом по Будапешту, вільний час в місті.

Виїзд з Відня - орієнтовно о 7:00 з автовокзалу Vienna International Busterminal (Wien Erdberg VIB), час у дорозі - приблизно 3 години на одну сторону, зворотній виїзд з Будапешта до Відня - приблизно о 19:00 з автовокзалу Vol?nbusz Zrt. N?pliget. Точне місце і час відправлення автобусів буде вказано в квитках, які ви отримаєте електронною поштою. Для оформлення квитків знадобляться імена всіх туристів, які ми запитаємо після отримання бронювання. Наявність при собі роздрукованих на папері автобусних квитків обов'язково. До місця відправлення автобусів у Відні і Будапешті необхідно прибути самостійно.

Місце зустрічі на пішохідну екскурсію - біля входу в готель "InterContinental Budapest". Більш детальна інформація про місце зустрічі буде вказана в ваучері. До місця зустрічі на екскурсію в Будапешті необхідно прибути самостійно. Початок екскурсії - о 15:00.
Тип ваучера
printed-voucher
Показати карту маршрутів
Показати розклад маршрутів на 2019 рік

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 €, діти (5-11 років) - 45 €, немовлята (0-5 років) - 0 €
У вартість входить
Квитки до Будапешта і назад на комфортабельному автобусі з кондиціонером і WiFi, пішохідна екскурсія по центру Будапешта (тривалість 2 години).
У вартість не входить
Трансфер до автобусної станції і до місця проведення екскурсії в Будапешті, обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK