• Екскурсії
  • Таїланд
Кхао Сік і озеро Чео Лан (1 день)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 14 годин
    Проводиться: з 29.03.2024 до 31.10.2024, Понеділок, Четвер, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: національний парк кхао сік, озеро чео лан, буддизм,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Авторські, Природа та заповідники, Водні прогулянки
Опис

Незабутнє занурення в світ унікальної природи південного Таїланду. Кхао Сік - це особливе місце, де в гармонії співіснують рідкісні види тварин і Людина, де ландшафти вражають уяву своєю химерністю, де кожен потрапляє в воістину «загублений» в джунглях і століттях світ і залишається у владі цієї магії назавжди. Вас чекають віддалені від масових маршрутів храми, найчистіше озеро, яке виникло за велінням короля Таїланду, і звичайно слони - добродушні сухопутні гіганти, готові відвезти в найпотаємніші куточки національного парку.

Програма туру:

5:30 - Відправлення з готелю. Виїзд з острова Пхукет на материк (Малаккський півострів).

: 7:00 - Сніданок в кафе по маршруту руху.

8:00 - Відвідування буддійського комплексу Ват Бан Ріенг, частиною якого є храм-ступа з найбільшою святинею - частинкою праху Будди - всередині. Занурення в світ буддизму, природної краси і храмової архітектури Таїланду.

 9:00 - Від'їзд з храму до озера Чео Лан.

10:00 - Прибуття на пірс, 25-ти хвилинна прогулянка на «довгохвостому» човні до бунгало на воді, де надається вільний час для купання в чистій озерній воді, прийняття сонячних ванн і самостійного вивчення навколишніх бухт на байдарках.

12:00 - Обід в плавучому ресторані.

13.00 - Повернення на пірс, відправлення в національний парк Као Сок.

14:00 - Відвідування печерного храму, в якому можна погодувати риб, які збираються в річці біля підніжжя святилища.

14:30 - Прибуття в сафарі-кемпінг. Катання на слонах на тлі приголомшливих пейзажів реліктових джунглів і унікальних скельних утворень, годування і фотографування зі слонами, повернення в кемпінг для вечері на лоні природи.

17:30 - Відправлення на Пхукет.

19:30 - Повернення в готель.

Для комфортного перебування на екскурсії необхідно брати сонцезахисні засоби, головний убір, пляжні рушники, гроші, копії паспорта та медичної страховки, персональні лікарські препарати. У мінівені надається питна вода.

Особливо необхідно відзначити, що, за правилами відвідування буддійських комплексів, у всіх (!) Відвідувачів повинний бути одяг, що закриває плечі і коліна, інакше буде відмовлено у вході усередину
Формат проведення екскурсії
Вас забирає з готелю водій і ваш гід, у нього на руках буде лист бронювання з вашими даними. Далі ви відправляєтеся на програму. Після програми водій вас відвезе в готель. Не забувайте в автобусі свої речі!
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 2400 ฿, діти (3-11 років) - 2000 ฿, немовлята (0-3 років) - 0 ฿
У вартість входить
національні та паркові збори, обід
У вартість не входить
питна вода, вхідні квитки в буддійські храми (оплата становить 20 бат на місці)

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK