• Екскурсії
  • Італія
Палац Дожів - алмаз в короні
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Палац Дожів,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Для дітей
Опис

Палац Дожів унікальний, не схожий ні на один палац світу. Не пропустіть цю щасливу можливість зануритися в епоху 16-го століття, часу розквіту і тріумфу венеціанської держави, і в якості «гостя республіки» пройти анфіладою залів, як точно так же проходили тут колись посли, легати і королі.

Дивитися Палац Дожів самостійно, без гіда - не дуже зрозуміло і візуально повторюваність, а ось за допомогою екскурсовода, який озвучить сюжети картин, що прикрашають стіни залів, ви отримаєте можливість побачити більш ніж тисячолітню історію Венеції як повнометражний фільм на славу могутньої Венеціанської республіки. Ви побачите роботи Тиціана, Веронезе, Тінторетто, Карпаччо - тут працювали кращі венеціанські художники епохи Відродження. Ви дізнаєтеся про мальовничі стилі і професійних техніках написання, і, що особливо цікаво, - дізнаєтеся таємні смисли в картинах, приховані від недосвідченого погляду. Таємні двері. Секретні переходи. Шафи-прослушки. Хитромудрі крісла для «сачків». А ще ми відвідаємо колоритну сувору в'язницю і пройдемо туди по Мосту Зітхань. Раніше на цьому мосту зітхали, а зараз - така ось у нього еволюція - всі цілуються.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість не входить
Вхідні квитки оплачуються додатково на місці (20 € дор., 13 € дит.).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK