• Екскурсії
  • Греція
До ущелини на краю Землі
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Каньон Эха, Ущелина Тріпіті, Пляж Трипити, ,
    Тематика:
    Історія та культура, Незвичайні, Активний відпочинок на природі, Природа та заповідники, З дегустацією
Опис

Ви вирушите в красиві дикі місця південного Криту, відвідайте обитель критського пастуха-горця, де побачите критський спосіб доїння кози і зваріть з отриманого молока смачний м'який сир.

Підкоріть на джипах ущелину Тріпіті, ширина якого - всього 3 метри, а висота стін досягає 60 метрів.

Ви пройдете по краю прірви, побачите сімейство гірських орлів, почуєте неймовірне відлуння в каньйоні і гідно оціните дивовижну критську природу.

У фіналі-дикий пляж, купання в Лівійському морі і ситний традиційний обід, який приготував для вас старий дідусь в маленькій сімейній таверні.

Тріпіті – це саме південне ущелині Європи, його ширина всього 3 метри, а могутні скелі-стіни піднімаються в небо на сотню метрів. Тут, на краю землі, вам належить пройти справжню перевірку на міцність! Підкоряючи бездоріжжя на джипах, ви відвідаєте самі «дикі» місця Криту, а може і всієї Греції, зробите кращі фотографії з висоти пташиного польоту і скупаєтеся в синіх водах Лівійського моря.

У цій екскурсії нам вдалося об'єднати комфорт і безпеку з екстримом і бездоріжжям. У поїздці беруть участь не більше 25-ти гостей (6-7 джипів). Джипом ви можете керувати самостійно або скористатися послугами нашого водія за окрему плату. Маршрут проходить від північного узбережжя Криту до південного, до ущелини Тріпіті і Лівійського моря. І з перших хвилин подорожі стає зрозуміло, що ми зовсім не в курортній зоні! Місцеві жителі, побачивши коллону джипів, вибігають на вулицю і махають нам руками. В дорозі проїжджаємо оливкові сади і виноградники, крихітні села і гірські перевали з панорамними видами. Зупинившись в каньйоні Луни, ви переконаєтеся в правдивості чуток про це дивовижному місці. Місцеві горяни показали нам особливе місце, де відлуння повторюється три рази, а в радіусі 15 кілометрів немає жодної людини. Тут можна співати і кричати що є сили.

Далі, долаючи бездоріжжя і гірські стежки, ви підете в гості до старого пастуха, який познайомить вас зі своїми вихованцями та навчить правильно, по-критски, годувати, ловити і доїть вівцю. Поки в Казані буде готуватися свіжий сир, ви послухаєте байки і цікаві історії місцевих горян.

Наступна зупинка – в ущелині Тріпіті. Вузька стежка проходить прямо крізь величезну мармурову скелю. Ущелина має не більше трьох метрів завширшки, а його прямовисні стіни підносяться на сотню метрів у висоту. Після фотосесії і прогулянки ви почуєте дивовижну історію про те, як протягом сотень років критські пірати і партизани влаштовували тут засідки і потаємні притулки, і відвідайте гірську церкву Богородиці з кам'яним іконостасом ручної роботи.

Нарешті, стежка з каньйону виведе вас прямо до величезного дикого пляжу. Від узбережжя Тріпіті до берегів Африки всього лише 230 миль! Ця частина острова Крит омивається Лівійським морем, яке славиться своїм насиченим кольором індиго і кристально чистими водами. На кілометровому пляжі ви будете відпочивати в гордій самоті, тому, що місцеві горяни загоряють дуже рідко, а туристи просто не знають сюди дорогу. А після відпочинку вас чекає вишуканий обід з місцевих страв. Вам подадуть козлятину з цибулею, тушковану в вині, грецький салат з ароматними місцевими травами, кролика з гвоздикою і спеціями, домашній дзадзікі і кращих на острові виноградних равликів з розмарином і кашею з пророщених злаків. А на десерт – свіжі грецькі фрукти.

Цю подорож ви запам'ятаєте на все життя!
Формат проведення екскурсії: Джип сафарі в групі до 25-ти осіб. Програму ведуть досвідчені російськомовні екскурсоводи і провідники.

Тип ваучера: e-voucher

Важливо знати

ВАЖЛИВО! Для участі в цій програмі необхідна наявність прав категорії "B"

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 109 €, діти (3-11 років) - 98 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Обід в таверні на березі, дегустація сиру, молока включені у вартість екскурсії.
У вартість не входить
Чай та інші напої в таверні.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK