• Екскурсії
  • Австрія
Вечірній Інсбрук і музей Сваровскі
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 28.02.2020 до 13.03.2020, Понеділок,
  • Пам'ятки по маршруту: Золотий Дах, Хофкірхе, музей Сваровскі,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Шопінг
Опис

Запрошуємо Вас здійснити незабутню подорож у Інсбрук - столицю Тіролю і один з найкрасивіших середньовічних міст Європи.

Інсбрук довгий час був політичним центром Австрії і резиденцією самих Габсбургів. З усіх боків оточений горами він двічі був місцем проведення Олімпійських ігор.

У чудово збереженій старій частині міста все нагадує про колишню могутність австрійських імператорів. В межах пішохідної оглядової екскурсії з російськомовним гідом ви дізнаєтеся багато цікавого про це дивовижне місто, побачите головний символ Інсбрука – «Золотий дах» резиденції Габсбургів, а також побачите церкву Хофкирхе з гробницею імператора Священної Римської імперії Максиміліана Першого, над якою працювали найкращі майстри пізньої готики і Відродження. Одним з цих майстрів був Альбрехт Дюрер.

Прогулянка старовинними вулицями історичного центру Інсбрука з досвідченим гідом допоможе Вам дізнатися про це місто і його різноманітні пам'ятки з до цього невідомих Вам сторін.

А розпочнеться екскурсія в Інсбрук з відвідин одного з найбільш ексцентричних музеїв Європи - музею Сваровські. Музей-печера являє собою лабіринт з 14 кімнат, пов'язаних між собою вузькими коридорами і сходами, де представлено унікальні експонати і предмети знаменитого виробництва Сваровські. Вхід охороняє велетень, з рота якого падає водоспад. У травні 2015 «Кришталеві світи» відкрилися після розширення і реконструкції, тут з'явилося багато нових незвичайних атракціонів, у тому числі «кришталева хмара» і «кришталева ігрова вежа».

Прохання при бронюванні обов'язково вказувати номер телефону для зворотнього зв'язку.
Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна, пішохідна, шопінг. Екскурсія проводиться в міні-групі, з російськомовним водієм. Тривалість пішохідної екскурсії по місту - приблизно 1 год., екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 90 €, діти (3-12 років) - 70 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Вхідні квитки в музей Сваровскі.
У вартість не входить
Вхідні квитки в Хофкірхе.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK