• Екскурсії
  • Італія
Оглядова пішохідна екскурсія по Неаполю
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 29.03.2024 до 31.10.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Набережна Санта Лючія, Королівська площа, Театр Сан Карло, Галерея Гумберта, Античний центр міста, Монастир Санта Кьяра,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні, Для дітей
Опис

Це багатолике місто і зміни масок відбуваються тут несподівано і миттєво. Ось ти милуєшся на надзвичайно дорогі вілли, а повернувши голову, бачиш панораму з притиснутих одне до одного будинків, повзучих на інший пагорб, який напроти.Вулички античного центру - реальні і одночасно декоративні, добре знайомі по кінофільмах, над кафешкою - кадри з фільму з Софі Лорен, в якому вона грала продавщицю, чиє декольте приваблювало натовп чоловіків більше, ніж піца. А на території монастирів старого міста, з якого монашки не могли вийти за його межі ніколи, сад з галереями з колон, покритих майолікою, фресками на внутрішніх стінах, перголами, фонтанами, кипарисами, лимонами, апельсинами, мандаринами, вишнями та камеліями .. . ні вітру, ні спеки, ні звуків зовнішнього світу ... А за стінами гомін, плескіт життя, величезні особняки, з гігантськими воротами (у кого вище, той багатший), з просторими внутрішніми дворами: закрили ворота - і відгородилися від миру не гірше, ніж ченці. Це тільки трішки тих емоцій, які переповнюють людини під час пішохідної екскурсії по контрастній столиці півдня ...

В програму екскурсії входить огляд наступних пам'яток: набережна Санта Лючія, Королівська площа, театр Сан Карло, галерея Гумберта, античний центр міста, Монастир Санта Кьяра.

Місце зустрічі з гідом: в готелі або за адресою в межах міської межі (потрібно вказати при бронюванні). Загальний час екскурсії включає час, необхідний для проїзду до місця початку екскурсії. Гід буде супроводжувати Вас в дорозі до місця початку екскурсії.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна.

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість не входить
Програма екскурсії не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість програми.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK