• Екскурсії
  • Таїланд
Океанаріум "Sea Life Ocean World"
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Океанаріум "Sea Life Ocean World", Торговий центр "Siam Paragon",
    Тематика:
    Незвичайні, Для дітей
Опис

Запрошуємо Вас відвідати великий океанаріум в Південно-Східній Азії - Sea Life Ocean World, розташувався у відомому в Бангкоку торговий центр Siam Paragon.

У чотирьох мільйонах літрах води розміщується понад 30 тисяч мешканців підводного світу, як морських, так і прісноводних. В океанаріумі також представлені унікальні види ссавців, рептилій і птахів, чиє життя нерозривно пов'язане з водою.

Для зручності відвідувачів весь цей казковий світ розбитий на тематичні розділи з назвами: ""Таємничі мешканці"", ""Глибоководні рифи"", ""Живий океан"", ""Дощовий ліс"", ""Скелясте узбережжя"" і ""Відкритий океан"".

У кожній з цих зон мешкають дивні, рідкісні і химерні істоти: ненажерливі піраньї, найбільша прісноводна рибою – арапайма, карликові отруйні жаби, величезні акули, чарівні пінгвіни, гігантські скати і тисячі-тисячі інших представників водного світу.

В океанаріумі щодня проводяться унікальні вистави за участю мешканців, які нікого не залишать байдужим.

В рамках цієї програми пропонується вхідний квиток в океанаріум зі знижкою, без трансферу. Відвідування океанаріуму самостійне, в робочі години: щодня з 10:00 до 21:00 (останній вхід для відвідування в 19:30). Рекомендований час для огляду - 2 години. Доступ в океанаріум здійснюється по ваучеру TEZEKS, який буде висланий Вам по електронній пошті разом з підтвердженням замовлення. Наявність при собі роздрукованого на папері ваучера обов'язково.

Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 980 ฿, діти (1-9 років) - 800 ฿, немовлята (0-1 років) - 0 ฿

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK