• Екскурсії
  • Греція
Про що говорять чоловіки
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 29.09.2021 до 02.10.2021, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: Стрілецький тир, Музей екзотичних музичних інструментів, Село Крусонас,
    Тематика:
    Незвичайні, Активний відпочинок на природі, В інше місто
Опис

За основу цієї подорожі ми взяли фрагменти з відомого фільму.

Так про що ж говорять чоловіки? Вони говорять про чоловічу дружбу і сміливість, про сучасну зброю, про чоловічі розваги, про силу духу і про прекрасне - музику и вино.

Перша зупинка - гірський тир, де вас чекає стрільба по мішеням з сучасних бойових пістолетів різних марок і калібрів. Потім - музей екзотичних музичних інструментів, де разом з "людиною-оркестром" ви перетворитеся на час в справжню фолк-групу і здорово повеселитеся.

У селі Крусонас ви відвідаєте храм святого Георгія, легенда якого вразить вас до глибини душі. А в фіналі програми відпочинете в чудовій сімейній "домашній таверні", де нашій компанії друзів подадуть смачний обід і кращу в світі баранину!

По дорозі до тиру, компанія сімох чоловіків (або жінок) активно обговорюють особливості стрілецької зброї, діляться досвідом і спогадами. Кожен чоловік хоча б раз в житті стріляв з пістолета або мріяв спробувати. Екскурсовод розповість про традиції бойової зброї на Криті, про національні звичаї, пов'язані зі стрільбою. Гості дізнаються секрет прострелених дорожніх знаків в горах і про критські весілля, які здалися б гучними навіть кавказцям.

У тирі проходить не просто розважальна стрільба, а повноцінне заняття з професійним тренером з «практичної стрільби з бойової зброї». Перш, ніж починаємо стрільби по статичним і падаючим мішеням, тренер проводить інструктаж, вчить правильної стрілецької стійкі, утриманню пістолета, навчає прицілюватися, правильно і влучно стріляти. Отримані стрілецькі навички залишаються в пам'яті людини на все життя!

Потім, переходимо до практики. Гості можуть вибрати для стрільби один з десятка бойових пістолетів, відповідно до своїх уподобань. Є можливість вибирати з декількох найпопулярніших калібрів: 9мм, 10мм, 11.43мм (сорок п'ятого калібру) і тд. Хто не мріяв постріляти з револьвера Магнум 45-го калібру або з знаменитого австрійського Глока-17? Тут є пістолети з Чехії (CZ - ЧЗет), Ізраїлю (Єрихон), США (Ruger Шторм), Німеччини (Heckler & Koch), Хорватії (XDM) і ін. Інструктор допомагає підібрати потрібні мішені, розповідає про техніку безпеки і видає навушники і зброю.

Щоб заняття не пройшло даремно, а гості отримали максимум задоволення і найкращим чином засвоїли техніку стрільби з бойового пістолета, тренер рекомендує брати мінімум по одній коробці патронів (50 пострілів / 25 Євро) на кожну дорослу людину (патрони не входять до вартості програми). Після успішних стрільб, всі гості отримують іменний сертифікат від стрілецького клубу про проходження теоретичного і практичного курсу зі стрільби з бойового пістолета і можуть випити прохолодний напій і забрати на пам'ять свою мішень, уражену в саме яблучко.

Наступна зупинка - в музеї екзотичних музичних інструментів, в селі Крусонас. Після гуркоту стрільби приємно опинитися в прохолодному крітському будинку, обробленому деревом, де грає тиха спокійна музика. Тут місцеві колекціонери і фанати екзотичної музики влаштували маленький, але багатий музей. Знаменитий в усьому селі «людина оркестр» захоплено розповідає незвичайні історії про кожен чудний інструмент і грає на будь-якому з них. До інструментів можна доторкнутися і відчути найрізноманітніші екзотичні матеріали: дерево, кору і шкіру, глину і гарбуз, камінь і морські раковини. У фіналі невеликої екскурсії по музею, гості отримають по одному нескладному інструменту і за допомогою музиканта перетворяться в імпровізований екзотичний оркестр. І з цієї затії виходять не тільки цікаві фотографії і веселі відео. Навіть якщо ви ніколи не займалися музикою, під чуйним керівництвом «людини оркестру» у команди виходить приємна, трохи дика музика.

У селі Крусонас проходить невеликий сіті-тур. Чи не втомлива і захоплююча прогулянка по живописному селі познайомить з добродушними цікавими місцевими жителями, з незайманою сучасністю архітектурою. Село Крусонас розташована в дали від туристичних курортів і іноземці тут з'являються дуже рідко. Суворі й грізні бородаті критські горяни щиро раді гостям свого села, вони посміхаються і розпитують наших гостей про далекі країни, розповідають свої історії і байки. Наші гості дізнаються чому крітяни носять чорний одяг, навіщо вони носять ножі за поясом і для чого місцевим чоловікам потрібні чіткі. Під час прогулянки по вузьких вуличках і потопаючим у квітах двориках, ми відвідаємо шанований місцевими православний храм святого Георгія, про який в селі ходять легенди. Сюди до ікон святих приходять крітяни для того щоб попросити щастя і здоров'я для своєї родини.

Андікрісто - це національне надбання Криту! Баранина приготована цим способом змусить вас буквально стати залежним від цього смаку. Це один з найдавніших рецептів в світі. Критські історики кулінарії стверджують, що саме так готували м'ясо ще за часів кам'яного віку - десять тисяч років тому. Рецепт одночасно складний і простий: свіжа мовляв Одая баранина з критських лугів, велика морська сіль, смолисті оливкові дрова і традиції приготування, успадковані від прадідів. На відкритому майданчику розводять велике багаття з оливкових дров. Великі шматки м'яса (по 3-4 кг) на великих шпагах розставляють навколо багаття, а не над ним і повільно повертають. Процес повільної смаження займає від 2 до 5 годин, а крім солі не використовуються ніякі спеції. До обіду в традиційній сімейної таверні нашим гостям подадуть і інші національні закуски, і прекрасне запашне критське вино, і чарочку раки, і фрукти, зірвані прямо з дерева.

Важливо знати

Формат проведення: екскурсія проводиться на комфортабельному мінівені в групі до 7-ми чоловік. Програму веде досвідчений російськомовний екскурсовод.
Тип ваучера: e-voucher.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 115 €, діти (3-11 років) - 95 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Обід в сімейному таверні, вхідні квитки в тир і в музей екзотичних музичних інструментів.
У вартість не входить
Патрони в тирі оплачуються додатково (25 євро - коробка 50 патронів).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK