• Екскурсії
  • Іспанія
Гранада
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Альгамбра, Площа Католицьких Королів, Алькайсерія, Вугільний двір, Палац Карла V, Квартал Альбайсін,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Гранада (Granada) розташовується в дивовижній місцевості, біля підніжжя північно-східного схилу Сьєрра Невади. Гранада стоїть на трьох пагорбах, що спускаються в долину, де мірно тече річка Ханіль і її приток Даррен. Згідно з легендою, саме ці пагорби, з вигляду нагадують розкритий гранат, дали місту його назву - Гранада. Тільки в цьому місті дивним чином гармонійно поєднуються незвичайної краси пейзажі, будівлі старовинної архітектури і білі квартали нових забудов. Гранада по праву вважається одним з найкрасивіших міст світу. Її архітектура, історія і традиції в поєднанні з незвичайним природним ландшафтом щороку приваблюють сотні тисяч туристів.

Виїзд з готелю в зазначений час. Невелика становленнЯяпо шляху в Гранаду. Прибуття і піша екскурсія по центральній частині міста (площа Католицьких Королів, Алькайсерія, Вугільний двір), потім вільний час для самостійного відвідування Королівської Каплиці. Далі, на автобусах ми вирушаємо в Альгамбру -самое яскраве добуток арабського мистецтва в Іспанії, вражаюче поєднання палаців і фортечних споруд. Ми відвідаємо "Зал двох сестер" і знаменитий "Дворик з левами", які перенесуть нас в XIV століття; Палац Карла V і дивовижні сади Хенераліфе з безліччю фонтанів. Звідси можна насолодитися прекрасним видом на місто, а також побачити типовий циганський квартал Альбайсін Вільний час і повернення на Коста дель Соль.

Екскурсія може проводитися на декількох мовах, один з них гарантований - російський. Час виїзду на екскурсію може бути змінено. За день до виїзду на екскурсію Вам буде необхідно зв'язатися з представником компанії ТЕЗ Тур по телефону: +34 647 688 118 і уточнити час і точне місце збору, що підтверджується за день до виїзду. Зупинка буде в пішохідній доступності від вашого розташування.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 86 €, діти (2-9 років) - 65 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Вхідний квиток в Альгамбру
У вартість не входить
Обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK