• Екскурсії
  • Чехія
Замок Локет і сімейний пивовар "Святий Флоріан"
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Замок Локет, Пивовар "Святий Форіа",
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

В мальовничій природі на високій скелі гордо височить фортеця-замок Локет - за свою історію він пройшов шлях від прикордонної застави - до королівської мисливської резиденції, від укріпленої фортеці - до страшної в'язниці.

Історія Локета - це суміш легенд, історії і реальних фактів. Музей зберігає докази історичних подій, і передаються з покоління в покоління ось вже 800 років.

Ми приготували для Вас: екскурсію по замку, що складається з трьох частин - замкові королівські інтер'єри, замкові підвали і експозиція середньовічних тортур, історія розвитку місцевого ремесла і багато іншого ...

Після огляду замку і міста Ви відвідаєте сімейний пивовар Св. Флоріан, де насолодитеся дивовижною атмосферою - прекрасна вечеря у вигляді шведського столу, дегустація пива і все це буде в супроводі середньовічної шоу програмою.

Екскурсія в четвер проходить без відвідування замку.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 38 €, діти (3-6 років) - 38 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Ужин входит в стоимость.
У вартість не входить
Вечеря і шоу не включені у вартість екскурсії та оплачується додатково на місці (вечеря 550 CZK, шоу 390 CZK). Відвідування замку передбачено тільки по вівторках і оплачується додатково на місці (100CZK).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK