• Екскурсії
  • Іспанія
Ронда
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Палац Мондрагон.,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Виїжджаємо з узбережжя і перетинаємо передгір'я Ронди, де перед нами відкриваються дивовижні пейзажі. У цих місцях зустрічається величезна різноманітність рослинного і тваринного світу. Тільки в цій зоні росте іспанська ялина "Пінсапо", тільки тут можна побачити диких гірських кіз. Ми оглянемо прекрасне місто Ронда, один з найдавніших міст Іспанії, де кельти, фінікйціі, римляни і араби залишили багатющу історичну спадщину. Відвідування палацу Мондрагон, справжнього шедевра андалусскої архітектури. Прогулянка по старому кварталу міста з чарівними вузькими вуличками, огляд колосального природного каньйону і арени для бою биків, побудованої цілком з каменю в 1784 році і вважається найдавнішою в Іспанії. Вільний час і повернення по тій же дорозі.

Екскурсія може проводитися на декількох мовах, один з них гарантований - російський .. Час виїзду на екскурсію може бути змінено. За день до виїзду на екскурсію Вам буде необхідно зв'язатися з представником компанії ТЕЗ Тур по телефону: +34 647 688 118 і уточнити час і точне місце збору, що підтверджується за день до виїзду. Зупинка завжди буде в пішохідній доступності від вашого розташування.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 51 €, діти (2-9 років) - 38 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Вхідний квиток у винний музей, дегустація вина, вхідний квиток на площу "Picasso"
У вартість не входить
Обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK