• Екскурсії
  • Іспанія
Алькудія, мис Форментор і монастир Льюк
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Мис Форментор, Ес Коломер, Алькудія, Монастир Льюк,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Розважальні, Для дітей, Острови і море
Опис

Запрошуємо Вас зробити неможливе! Найкрасивіші і відомі місця живописної півночі Майорки за один день.
Наш шлях пролягає через весь острів із заходу на північний схід до унікального міста з цікавою історією Алькудія. Це один з небагатьох міст Іспанії, що зберіг кріпосні стіни 14 століття.
За його доглянутим прохолодним вуличках приємно прогулятися, заглядаючи в магазинчики делікатесів, модною літнього одягу і аксесуарів ... Можна піднятися на фортечну стіну і побачити прекрасну панораму міста і північного узбережжя.

Далі, на борту катера з Порта Польенса ми тримаємо шлях на "край землі", на самий північ, на мис Форментор.
Форментор - один з найбільш заповідних куточків на Майорці, в даний час він має статус зони особливої ??уваги Уряду Балеарських островів. Це мальовничий півострів, де природні контрасти по-справжньому вражають. Одним з найбільш приємних моментів екскурсії є, без сумніву, купання на одному з найкрасивіших пляжів Середземномор'я.
Пляж Форментор відзначений блакитним прапором, як екологічно бездоганний. Пухнасті сосни нависають над прозорою спокійною водою і не хочеться покидати це чарівне місце. До речі, поруч з пляжем знаходиться легендарний готель, що носить ту ж назву "Форментор". Готель був побудований в 1928 році і в ньому протягом багатьох років зупинялися світові знаменитості, голлівудські актори, президенти і королі.

Повертаючись по гірському шосе з пляжу, Ви зупинитеся на оглядовому майданчику, де зробите вражаючі фотографії мису Форментор цілком і маленького скелястого острівця Ес Коломер.

Далі ми їдемо в серці гірського пасма Трамунтана, в долину, де знаходиться головний духовний центр Майорки, католицький монастир Льюк. Дорога до монастиря вважається однією з найбільш мальовничих на острові. Як оповідає легенда 13 століття, один місцевий пастух, блукаючи по долинах зі стадом овець, знайшов фігурку Діви Марії. Подія була розцінена як диво, і в 1260 році в цьому місці побудували каплицю. Незабаром місце набуло великої популярності серед мешканців прилеглих сіл завдяки своїм чудотворним властивостями. Пізніше тут був заснований монастир Льюк. Сюди в першу неділю серпня відбувається традиційне святкове масове піше поломнічество з Пальми, щоб віддати хвалу святині острова.
Дорога, що веде з монастиря, дозволяє побачити всю захоплюючу дух красу гірського пейзажу. Це і пасовища в глибоких зелених долинах, і кам'яні арабські тераси з віковими оливковими деревами. Незабутня поїздка!

Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна, пішохідна і на катамарані.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 59 €, діти (1-11 років) - 30 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість входить
Екскурсійний автобус і гід, квитки на катамаран.
У вартість не входить
Обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK