• Екскурсії
  • Франція
Екскурсія в Ніццу, Ез і Монако
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 29.03.2024 до 31.05.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Ніцца, Місто Ез, Парфумерна фабрика "Фрагонар", Церква Успіння Пресвятої Богородиці, Княжий палац і Палацова площа Монако, Океанографічний музей, Траси «Формули 1», Монте-Карло,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Архітектура
Опис

Східне узбережжя Лазурного берега вважається одним з найкрасивіших місць у всій Франції. Тож не дивно, що сюди прагнуть туристи зі всього світу. Не пропустіть можливість отримати насолоду від дивно красивих місць з комфортом - на індивідуальній екскурсії.

Водій забере вас прямо від готелю або апартаментів в зручний час і ми почнемо нашу подорож.

Перша ж зупинка вразить вас своєю красою та видовищністю - ви побачите панорамний вид на Ніццу і бухту Орлова з вершини пагорба Mont-Boron - одного з найзнаменитіших оглядових майданчиків Франції. На пагорбі розташований відмінно збережений Форт шістнадцятого століття.

Ще одна панорама чекає вас в середньовічному місті Ез, розташованому на вершині скелі. Ви побачите вузькі вулички і стародавні будинки, відвідайте знамениту церкву Успіння Пресвятої Богородиці і зможете дізнатися всі секрети легендарної парфумерної фабрики Фрагонар.

Потім ми попрямуємо в блискуче Монте-Карло, столицю Монако. Ви зможете побачити урочисту зміну Варти карабінерів (заздалегідь уточните час церемонії) і прогулятися по Дворцевому майдану під склепіннями Княжеського палацу. Дізнаєтеся історію монументального Океанографічного музей і зможете проїхатися по маршруту, на якому проходять знамениті автоперегони Формула 1.

Формат проведення екскурсії
Автомобільна та пішохідна. Для туристів з Антіб тривалість екскурсії складе 5 годин, з Канн - 5 годин 30 хвилин, з Сен-Тропе - 7 годин 30 хвилин, з Марселя - 8 годин 30 хвилин, з Тулона - 8 годин 30 хвилин.


Ви побачите
Ніццу, середньовічне місто Ез, парфумерну фабрику Фрагонар, церква Успіння Пресвятої Богородиці, Княжий палац і Двірцевий майдан Монако, Океанографічний музей, траси «Формули 1», Монте-Карло.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
  • Транспортное и экскурсионное обслуживание
У вартість не входить
  • Посещения Дворца принца, Музея старинных автомобилей и Океанографического музея оплачивается отдельно (по желанию)

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK