• Екскурсії
  • Італія
Неаполь-Казерта
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 15 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Релігійний комплекс Санта-К'яра, Церква Св. Домініка, Королівський палац, Вулиця Св. Георгія Армено, Базиліка Св. Франциска Паоланского, Театр Сан-Карло, Галерея Умберто Першого, Палацовий комплекс "Реджа ді Казерта",
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Незвичайний і своєрідний Неаполь несхожий на інші міста Італії - з цим згодні навіть італійці. Заснований ще під час Римської Імперії, що був столицею Сицилійського королівства, він не раз переходив з рук в руки - Італія, Іспанія, Франція, Австрія ...

Це позначилося на архітектурі, традиціях і навіть мовою - тільки тут можна почути своєрідний Неапольський діалект.

На пішохідній екскурсії "Неаполь-Казерта" з російськомовним гідом ви познайомитеся з основними пам'ятками цього міста і глибше зрозумієте його особливості, що виникли під впливом різних культур.

Ви побачите історичний центр Неаполя - площа Спакканаполі з безліччю архітектурних пам'яток:

- Дивовижний релігійний комплекс Санта-К'яра, побудований в чотирнадцятому столітті, що складається з гробниці, дзвіниці, церкви і археологічного музею.
 

- Церква святого Домініка, що виходить фасадом на тихий переулочек, а задньою частиною на площу.

- Вулиця Святого Георгія Армено, з красивою церквою і монастирем.

Потім ви підете на площу Плебесціто, найбільшу в Неаполі. Площа оточена історичними будівлями, багато з яких внесені до списку ЮНЕСКО - Королівський Палац, неокласична базиліка Святого Франциска Паоланского, знаменитий театр Сан - Карло і галерея Умберто Першого.

Потім невелика перерва і перехід до другої, не менш цікавої частини екскурсії. Ви підете в "Реджа ді Казерта" - найбільший палацовий комплекс Європи, побудований за наказом короля Двох Сицилій Карла Третього, Бурбона, за проектом неаполітанського архітектора Луїджі Ванвітеллі.

Карл хотів, щоб палац по красі і розкоші перевершив Версаль - і його задум вдався.

Пішохідна екскурсія на весь день по Неаполю покаже вам найвидатніші будівлі цього міста, подарує можливість зробити дивовижні фото і надовго вразить уяву величчю незвичайних будівель.
Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 70 €, діти (3-10 років) - 56 €, немовлята (0-3 років) - 56 €
У вартість не входить
Вхідні квитки в палацовий комплекс "Реджа ді Казерта" оплачуються додатково на місці (14 євро).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK