• Екскурсії
  • Латвія
Туристичний автобус "Riga Sightseeing Tour" - Regular ticket (2 дні)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Ратушна площа, Національна опера, Квартал Югендстіля, Готель «Latvija», Залізничний вокзал, Центральний ринок, Пасажирський порт, Центральна станція, Прогулянка по каналу,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Автобусні тури Riga Sightseeing Tour
HIP ON - HIP OFF

1. Архітектурна лінія.
Починаючи екскурсію з Ратушної площі (Зупинка А), автобус насамперед вирушить до пасажирського порту (Зупинка H), де Вам представиться можливість зійти з автобуса і оглянути морський вокзал і яхт-клуби. Якщо ж Ви прибули до нашого міста на круїзному судні, наша команда буде рада зустріти Вас безпосередньо біля Ризького круїзного терміналу і доставити туди ж в кінці дня.
Далі автобус відправиться в райони архітектури Ризького югендстиля (Зупинка С). Ризький модерн внесений до списку архітектурної спадщини ЮНЕСКО. На завершення Архітектурної лінії автобус проїде по головній вулиці міста - бульвару Свободи (Brivibas bulv?ris).

2. Лінія Московського форштадта.
Головною визначною пам'яткою району є Ризький центральний ринок - найбільший критий ринок в Європі (Зупинка G).

3. Лінія «Пардаугава».
Пардаугава - в перекладі з латиської мови - задвінь, ліва сторона річки Даугава. Автобус перетне Кам'яний міст, і перед Вами відкриється велична панорама старого міста.
Далі, проїхавши уздовж Парку перемоги, автобус по вантовому мості повернеться на правий берег річки.
Тут ми перейдемо до останньої лінії - Бульварної.

4. Бульварна лінія.
Автобус огинає по периметру старе місто і проїжджає бульвари і парки історичного центру Риги. По ходу екскурсії по Бульварній лінії Ви, за бажанням, зможете зійти з автобуса на зупинці поряд з Пороховою вежею і продовжити Ваш тур вже на човнику по Ризькому міському каналу (Зупинка T). Далі автобус під'їде до Національної Опери(Зупинка В).
Наступна зупинка - готель «Латвія» (Зупинка D). Автобус зупиняється біля Кафедрального собору. Остання основна зупинка нашої екскурсії (Зупинка Е) - Центральний залізничний вокзал.

Формат проведення екскурсії
Автобусна в форматі "Hop-on Hop-off"
Ви побачите
По ходу всієї екскурсії ви оглянете більше 80 пам'яток міста. Щоб докладніше ознайомитися з ними, Ви можете входити або виходити з автобуса «Riga Sightseeing» на 7 основних і 12 додаткових зупинках
Тип ваучера
printed-voucher
Схема маршрутів

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 20 €, діти (11-15 років) - 13 €, немовлята (0-11 років) - 10 €
У вартість входить
Необмежене користування чотирма маршрутама протягом 48 годин. Маршрути мають 7 основних та 12 додаткових зупинок, де автобус може зупинитися на прохання клієнта.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK