• Екскурсії
  • Австрія
Екскурсія в Зальцбург
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 03.03.2020 до 13.03.2020, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Монастир Святого Петра, Будинок народження Моцарта, Будинок Танцмейстер, Гетрайдегассе, Парк і замок Мірабель, Кафедральний собор,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Шопінг
Опис

"Вас чекає незабутня подорож в одне з найкрасивіших міст не тільки Австрії і Європи, але і всього світу. По дорозі в Зальцбург ви насолодитеся прекрасними гірськими пейзажами, а двогодинна пішохідна екскурсія по історичному центру з професійним російськомовним гідом познайомить Вас із затишним містом на берегах річки Зальцах, батьківщиною Моцарта, Караяна та інших відомих історичних особистостей. Ви побачите основні визначні пам'ятки міста – Замок Мірабель, Університет Моцартеум, Будинок сім'ї Моцарта, Резиденцію, Кафедральний собор, фортеця Хоензальцбург, церква Пресвятої Трійці, Будинок танцмейстера та інші.

У час, що залишився вільний час можна просто посидіти за чашкою кави в кафе, пообідати в одному з численних ресторанів, прогулятися по міських крамницях або навіть піднятися на фунікулері до фортеці Хоензальцбург, звідки відкривається зовсім інший, незабутній вид на місто. (Вхідні квитки у фортецю і на фунікулер купуються самостійно на місці).

Вам також буде надана можливість зануритися в світ шопінгу в дизайнерському аутлеті Designer Outlet Salzburg, де розташовано понад 100 знаменитих бутиків.

При бронюванні прохання обов'язково вказувати свій номер телефону для зворотного зв'язку.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна, пішохідна, шопінг. Тривалість пішохідної екскурсії по Зальцбургу - приблизно 2 години. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом. Час для відвідування аутлети - приблизно 2 години.
Тип ваучера
e-voucher"

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 €, діти (3-12 років) - 45 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість не входить
Харчування, квитки на фунікулер і фортеця: 12 євро (дорослий), 7 євро (діти 6-14 років).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK