• Екскурсії
  • Греція
Античний калейдоскоп
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 15 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Акрополь, Парфенон, Храм Богини Ники, Античный театр Диониса, Стадион Калимармаро, Площа Синтагма, Коринфский канал,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто, Архітектура
Опис

Афіни-це серце сучасної Греції і душа Стародавньої Еллади. Відправившись в легендарне місто, ви підніметеся на афінський Акрополь і побачите знаменитий храм Парфенон. Бажаючі у вільний час зможуть відвідати новий музей Акрополя або просто прогулятися по історичному центру міста. Під час Сіті-туру ви побачите багато відомих пам'яток столиці Греції. Звивисті вулички району Плака, головна площа країни Синдагма і почесний караул гвардійців-евзонів біля будівлі парламенту відомі нітрохи не менше самого Акрополя і приваблюють тисячі мандрівників з усього світу!

Дорога з західного Пелопоннесу до Афін проходить за сучасними швидкісними дорогами, тут немає ""серпантинів"", а в дорозі передбачена технічна зупинка, — завдяки цьому подорож не здасться нудним. Екскурсовод TEZ TOUR скрасить переїзд цікавими розповідями про давню і сучасну Грецію, про традиції і звичаї, і, звичайно, про столицю Еллади Афінах.

Наш перший об'єкт — Коринфський канал, який відокремлює півострів Пелопоннес від материкової частини Греції, – рукотворне диво. Це Гідротехнічне Досягнення людства, перетворило півострів Пелопоннес фактично в Острів. Видовище воістину вражаюче. Повільно йдуть внизу великі баржі і пароплави здаються іграшковими. Довжина протоки, яка проходить крізь материк і нагадує глибокий каньйон, досягає шести кілометрів, а висота стін – 76 метрів! Стрімкі схили складаються з різнокольорових порід, немов листковий пиріг. Канал служить символом перемоги над природною стихією, давши можливість кораблям і суднам, що огинали Пелопоннес, скоротити шлях більш ніж на 400 кілометрів. Ще в давні часи існував шлях по суші і кораблі буквально перетягували по вузькому корінфа перешийку який відокремлює Пелопоннес від материка. Про спорудження в цьому місці каналу вперше задумалися ще стародавні греки. Здійснили будівництво тільки в кінці 19 століття французькі та грецькі інженери. Під час зупинки на каналі можна вийти на середину моста і зробити фотографії, від яких дух захоплює!

В Афінах наша оглядова екскурсія на автобусі дозволить всього за одну годину відвідати найцікавіші пам'ятки міста. Ми зупинимося на знаменитому Панафінейському стадіоні, проїдемо будівлю парламенту, побачимо знамениту Афінську Академію, Афінський університет і Афінську бібліотеку.

Далі, в супроводі місцевого фахівця з археології, ми відвідаємо перлину Афін і всієї Греції-Парфенон та інші легендарні споруди Акрополя. Укріплена частина міста, що знаходиться в найвищому місці, служила захистом під час війни і релігійним центром під час миру. На Акрополі зводили храми богам, покровителям міста, зберігали скарбницю і озброєння.
Протягом тисячоліть Акрополь є символом Афін і пов'язує пишність давньогрецької цивілізації з сучасністю. Священні схили заворожують своєю величчю і красою, а вид на місто звідси вражає кожного мандрівника. Афінський Акрополь є вищим проявом гармонії архітектури з природою. Ця грандіозна композиція ідеально збалансованих конструкцій створює монументальний пейзаж унікальний по своїй красі, складається з цілої серії шедеврів 5-го століття до нашої ери.
Акрополь завжди був осередком політичного і військового життя міста, часто був місцем проживання правителя. За останні сто років археологи витягли із землі тисячі дивовижних скарбів від мармурових статуй, до золотих прикрас, від стародавньої зброї, до витончених амфор. Ті гості, яким цікава не тільки сучасна Греція, а й її історія, можуть у вільний час самостійно відвідати археологічний музей Акрополя.

У вільний час можна пообідати в численних тавернах, ресторанах і місцевих закусочних. А також прогулятися по мальовничих вуличках району Плака, зайти в Афінський кафедральний собор, побачити Національний сад, візантійську церкву Капникарея, одну з найжвавіших торгових вулиць Афін – Ерму (Гермеса) і навіть затишну площа Колонакі, – все це розташовано неподалік від площі Синтагма. На головній площі країни стоїть будівля Грецького Парламенту, а перед ним – пам'ятник Невідомому солдату, де кожну годину відбуватися зміна варти гвардійців-евзонів, яку обов'язково варто подивитися.

З солдатами зонами можна фотографуватися, чим охоче користуються мандрівники з усього світу. А екскурсовод TEZ TOUR розповість дивовижну історію про те, що незвичайна барвиста військова форма — не карнавальний костюм, а найкраще екіпірування для ведення війни в горах! br>Формат проведення екскурсії < br > змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 110 €, діти (3-11 років) - 80 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
  • Проезд на туристическом автобусе через национальную автомагистраль «Патры-Афины» со всеми толлами.
  • Лицензированный представитель Министерства Культуры Греции.
  • Сопровождение русскоговорящего гида TEZ Tour.
  • Обзорный тур по городу.
  • Просмотр смены караула рядом со зданием парламента
  • Просмотр Коринфского канала.
  • Аудио-наушники во время тура по Акрополю.
У вартість не входить
Вхідний квиток в Акрополь (20 Євро дорослий, до 18-ти безкоштовно), обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK