• Екскурсії
  • Франція
Історичний центр Парижа
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 29.03.2024 до 22.10.2024, Вівторок,
  • Пам'ятки по маршруту: Собор Паризької Богоматері (зовнішній огляд), Консьєржері, Університет Сорбонна, Люксембурзький сад, Пантеон Париж, Церква Сен-Шапель, Латинський квартал,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Острів Сіте, звідки почнеться Ваша екскурсія-це колиска Парижа, тут зародилося місто. У Середні століття острів стає центром світської і духовної влади: в західній його частині з'являється королівський палац, про який ще й сьогодні нагадують Палац Правосуддя і Консьержері, а в східній його частині у 1163 році починається будівництво Собору Паризької Богоматері.

Лівий берег ділить з островом Сіте його історію і Його славу. В середні століття, на лівому березі виникають численні коледжі, які до 1200 році об'єднуються в могутній і престижний паризький університет, майбутню Сорбонну.

Маршрут екскурсії: від Собору Паризької Богоматері, по вузьких вуличках Латинського кварталу, через Римські терми і музей Середніх віків Клюні до Сорбонні, Пантеону і Люксембурзькому саду, де знаходиться Люксембурзький палац, побудований Марією Медічі, а сьогодні – місце засідань французького Сенату. Ви поринете в гучну атмосферу студентського кварталу і, можливо, придивете невеликий ресторанчик, де можна покуштувати традиційний Французький цибульний суп…

Радимо передбачити зручне взуття, теплий одяг (в осінньо-зимовий період) і парасольку.Формат проведення екскурсії
пішохідна. Екскурсія проводиться ліцензованим гідом російською мовою.

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 46 €, діти (2-11 років) - 24 €, немовлята (0-2 років) - 24 €
У вартість входить

Экскурсионное обслуживание.

У вартість не входить

Наушники (3 евро с человека).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK