• Екскурсії
  • Кіпр
Гранд-тур по острову
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Лефкара, виноробня, Троодос, монастир Кікос,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто
Опис

Захоплююча оглядова екскурсія, яка відкриє для Вас історію, культуру і традиції острова. У селі Лефкара Вас пригостять справжнім Кіпрським вином, продемонструють знамениті місцеві мережива і срібні вироби ручної роботи.

Далі ми відправимося на виноробню в селі Платрес, де Вас познайомлять з тонкощами виробництва кіпрського вина, а також у Вас буде можливість продегустувати ці божественні напої. Потім, через безліч маленьких сіл і околицю столиці Нікосії, ми продовжимо нашу подорож в гірський масив Троодос. Піднімемося на найвищу точку острова гори Олімпос, звідки нам відкриється вид на затоку Морфу.

 Після обіду в затишній сільській таверні ми вирушимо у всесвітньо відомий монастир Кіккос. Саме в ньому протягом багатьох століть зберігається чудотворна ікона Діви Марії, написана Святим Лукою. Її чудові властивості до цих пір привертають туди численних паломників.

Обід включений у вартість екскурсії. Згідно з правилами, відвідувачі монастирів повинні бути відповідно одягнені (шорти і відкриті плечі не допускаються). Черговість відвідування пам'яток може бути змінена на розсуд компанії - організатора.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 €, діти (1-12 років) - 35 €, немовлята (0-1 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK