• Екскурсії
  • Чехія
Щоденна пішохідна екскурсія по Празі
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 28.03.2024 до 31.05.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Старомістська площа, Карлов міст, собор Святого Віта, стіна Джона Леннона,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Піші прогулянки-екскурсії
Опис

Вашій увазі пропонується двогодинна пішохідна оглядова екскурсія по історичному центру Праги.

Ця екскурсія дозволить швидко зорієнтуватися в місті, дізнатися про всесвітньо відомих і нетуристичних місцях, скласти цілісне уявлення про Прагу, а також відмінно провести час і отримати відповіді з вуст місцевих жителів. Під час екскурсії Ви відвідаєте не тільки найбільш знакові пам'ятки, такі як Староміська площа, Карлів міст, собор Святого Віта, але також острів Кампу, стіну Джона Леннона, Новий Світ, Страговський монастир, Лорету і багато іншого.

Екскурсія проводиться за двома різними маршрутами - умовно, червоному і синьому, які чергуються через день (дивіться карту екскурсії та дні проведення маршрутів по посиланню в розділі "Додаткова інформація"). Червоний маршрут проходить через Карлів міст і охоплює Старе Місце, синій маршрут присвячений Празького граду і Градчанами. Маршрути інформаційно доповнюють один одного, тому, щоб нічого не упустити, ми рекомендуємо замовляти цю екскурсію відразу на два дні, наступні один за одним.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher
Показати карту екскурсії
Показати розклад маршрутів на 2019 рік

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 20 €, діти (3-12 років) - 0 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість не входить
Програма не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування, але наші гіди порекомендують Вам куди варто зазирнути самостійно пізніше. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK