• Екскурсії
  • Греція
Весела пригода (Родос)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 25.06.2021 до 02.10.2021, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Кінотеатр 9D, Підводний човен "Посейдон", Музей меду, Страусяча ферма,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Приготуйтеся відправитися в подорож повних пригод!

Прогулянка почнеться з захоплюючого фільму «Трон Геліоса» в кінотеатрі 9D. Захоплюючі спецефекти і вся історія Родосу з давніх часів до наших днів в одному флаконі.

Наступний пункт програми - занурення на унікальній у своєму роді полуподводного човна, під час якого ви познайомитеся з царством бога морів Посейдона.

Нарешті ви підете на страусину ферму де отримаєте незабутні враження від спілкування з найбільшими птахами в світі. У фермерському зоопарку живуть також лами, ослики, верблюди, козлики і інші звірі. Тут ви зможете погодувати страусів або ж самі покуштувати страусине м'ясо.

Центральна вулиця Родосу з її помпезними італійськими будівлями, набережна і Церква Благовіщення - є головними прикрасами нової частини Родосу. Башта Святого Миколая і статуї оленів - найчастіше фотографують об'єкти міста. Зупинка для фото і розповідь про великого спорудженні стародавнього світу стануть для вас чудовим початком захоплюючої подорожі в часі. Наш екскурсовод покаже місце, де, згідно з красивою легендою, колись височіла одне з семи чудес світу - знаменитий Колос Родоський. Потім в кінотеатрі 9D ви дізнаєтеся всю історію Родосу від найдавніших часів і до наших днів. Вас чекає трохи сонця і неймовірні спецефекти! На початку - експозиція, а потім фільм "Трон Геліоса" розповість вам про появу самого сонячного острова Греції. Звуки, бризки хвиль, дихання вітру - і ви вже не просто глядач, а свідок злету і падіння, розквіту і подальшого розвитку Родосу!

Потім, під час прогулянки на полуподводневому човні «Посейдон», ви помилуєтеся красивою панорамою міста Родос з моря, а через панорамні вікна підводної частини субмарини, побачите різнокольорове життя підводних мешканців підводного царства Посейдона. А годування аквалангістом сотні різнокольорових рибок завжди викликає у дітей захоплення!

Поряд з історичними об'єктами, Родос здавна славився і народними промислами місцевих жителів, один з яких - виробництво меду. У Родосському музеї меду - єдиному на острові, ви відразу опинитеся в приміщенні, облаштованому, як справжній бджолиний вулик. Вам розкажуть про те, яким методом добували мед в стародавні часи і як його отримують сьогодні. Вас пригостять родоськими кунжутними казінакі, а в сувенірній крамниці при музеї ви зможете придбати не тільки мед, а й іншу смачну і корисну продукцію на його основі.

Не менш захоплюючим і пізнавальним буде відвідування страусиної ферми. Оточена сосновим лісом територія міні-зоопарку, стала місцем проживання для різних представників тваринного світу. В ході прогулянки по тінистих стежками ферми, діти познайомляться з домашніми вихованцями і погодують їх кукурудзою. Тут живуть козлики і баранці, верблюди і лами, кенгуру і поросята, індики і павичі, коні, зайці і багато інших. Ну, а спілкування з найбільшими і кумедними птахами нашої планети залишає масу позитивних емоцій і вражень не тільки у дітей, але і у їх батьків.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50 чоловік в супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 48 €, діти (3-11 років) - 39 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Квитки на полуподводную човен «Посейдон».
У вартість не входить
Обід, квитки в кінотеатр (10 Євро, діти до 12-ти - 6 Євро), вхідний квиток на страусину ферму (дорослі - 7 Євро, діти до 12-ти - 4 Євро, діти до 3-х років - безкоштовно).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK