• Екскурсії
  • Греція
круїз Фантазія
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 7 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Порт Мандраки, Бухта Калітеа, Бухта Трагану, Бухта Ентоні Куїнн,
    Тематика:
    Острови і море, Водні прогулянки
Опис

Любителям морських подорожей ми пропонуємо відправитися в захоплюючий круїз уздовж східного узбережжя острова Родос на розкішній парусній яхті.

До програми увійшли найкрасивіші бухти і пляжі. Ми виходимо з порту Мандраки і прямуємо в затоку Калити. Потім, після невеликої зупинки для купання, будемо рухатися південніше, розсікаючи хвилі Середземного моря під відкритими вітрилами.

На пляжі Трагану, відомому своїми кришталево чистими водами і таємничими підводними гротами, капітан судна і його команда організують для вас обід прямо на борту корабля. А на зворотньому шляху ви зможете викупатися в прозорих водах знаменитої бухти Ентоні Куїнн.

Бухта Калити - перша зупинка в нашій цікавій морській подорожі. Славиться ця бухта своєю мальовничою природою, багатим підводним світом, а також своєю історією. Сьогодні це одне з найбільш відвідуваних місць відпочинку для місцевого населення, а колись бухта Калиті славилася своїми термальними джерелами, завдяки яким там був заснований кращий СПА центр Середземномор'я початку 20 століття.

 Трагану, як частина узбережжя Афанду, є улюбленим місцем відпочинку родосців і гостей цього острова. Завдяки гальковому пляжу, море тут кристально чисте. Згідно з місцевими доданнях, в печерах Трагану ховалися пірати. Найсміливіші з вас зможуть досліджувати їх, допливши до берега. Поки ви будете насолоджуватися купанням в прохолодних водах Середземного моря, капітан і команда приготують для вас обід в кращих традиціях грецького гостинності. А кілька келихів доброго вина, випиті під білими вітрилами змусять вас полюбити цю казкову атмосферу моря і сонця.

І нарешті, наш круїз завершиться в знаменитій бухті Ентоні Куїнн. Ви дізнаєтеся, за що американець удостоївся честі дати своє ім'я красивій затоці Родосу. Тут ви відчуєте себе одним цілим з навколишньою природою. Відокремлене місце відпочинку з незвичайною за кольором морською водою, скелястими берегами і контрастними краєвидами роблять відвідування цієї бухти незабутнім.
Формат проведення екскурсії
Збір на екскурсію проводиться на комфортабельному мікроавтобусі в складі міні-групи до 12-ти чоловік. Плавання проходить на сучасній парусній яхті.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 148 €, діти (3-11 років) - 148 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Плавання на парусній яхті. Обід, напої.
У вартість не входить

Эксклюзивные напитки, шампанское.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK