• Екскурсії
  • Австрія
Альпійська казка
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 28.03.2024 до 31.10.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Місто Хальштатт, озеро Траунзее, Імператорська вілла, Чайний будиночок імператриці Елізабет,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто, Хальштатт
Опис

Індивідуальна екскурсія "Альпійська казка" - це чарівна можливість всією сім'єю або компанією відволіктися від міської суєти і помандрувати в колі близьких друзів по зачаровуючим австрійським Альпам.

Машина забере вас з готелю або апартаментів де ви зупинилися і подорож в супроводі досвідченого гіда - водія, що приділяє всю увагу саме вам, почнеться!

З Відня ми попрямуємо в високогірне місто Гмунден, розташоване на березі мальовничого озера Траунзее. Ви можете відвідати керамічну фабрику і придбати оригінальні сувеніри або відправитися в один з найбільш незвичайних музеїв країни - Музей санітарних об'єктів. Не забудьте оглянути головну площу міста, тим більше, що вільного часу буде достатньо - якщо потрібно, вас почекають!

Потім, на невеликому кораблику, ми відправимося на інший берег Траунзее. Погуляйте навколо озера, подихайте свіжим гірським повітрям і не забудьте зробити фотографії - місця тут більш ніж фотогенічні! У зимовий період (з 7 жовтня) Вам буде запропонована альтернативна програма.

Потім наш шлях лежить в одне з улюблених місць Кайзера Франца Йозефа і його дружини, Елізабет - містечко Бад-Ішль. Помилуйтеся на Імператорську віллу, чайний будиночок імператриці Елізабет, фото-музей Мармуровий замок і церква Святого Миколая. І обов'язково насолодитеся прекрасними десертами в кондитерській Цаунер.

Фінальна точка нашої екскурсії - переїзд в Хальштатт, місто, що лежить біля підніжжя Альп. Якщо захочете, на фунікулері ви підніметеся на одну з найбільш видовищних оглядових майданчиків, звідки відкривається чудовий вид на три гірських озера - фотографії вийдуть просто приголомшливими.

А коли ви нагулявшись по Хальштатта, ми по мальовничій гірській дорозі відправимося назад до Відня.
Формат проведення екскурсії
Автобусна і пішохідна, з переїздом на кораблику по озеру (в літню пору року), підйомом на фунікулері.
Ви побачите
Місто Хальштатт, озеро Траунзее, Імператорську віллу і чайний будиночок імператриці Елізабет.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить

Транспортное и экскурсионное обслуживание.

У вартість не входить
Билет на кораблик по Труензее (до 7 октября) – 9 евро. Билет на фуникулёр – 18 евро. Обед оплачивается на месте (по желанию). Входной билет в музей санитарных объектов в Гмундене не включен в стоимость и оплачивается на месте (по желанию) – 6 Евро взрослые, 2 Евро дети до 18 лет.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK