• Екскурсії
  • Угорщина
Кестхей і печери Тапольце (з Залакарош)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Карстові печери в Тапольце, Садиба Фештетичів, музей марципанів,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

В ході цієї екскурсії ми познайомимо вас c містом Кестхей - столицею західного берега озера Балатон, і оглянемо основну пам'ятку - замок Фештетичей. Крім того, вас чекає прогулянка з гідом по центральній вулиці міста, відвідування музею марципанів і «солодка» пауза для кави з тістечком. У другій частині екскурсії ми відвідаємо лікувальні печери в Тапольце.

Серед безлічі міст на Балатоні Кестхей - найдавніший. В середині XVIII століття місто було куплене сімейством Фештетич. Побудований Криштофом Фештетич чудовий палац є третім за величиною в країні і вважається найгарнішим відновленим палацом Угорщини. Він був побудований на французький манер, парково-палацовий ансамбль вражає своєю масштабністю. Подорожуючи по залах палацу, ви зможете зануритися в атмосферу того часу і познайомитися з побутом угорської знаті.

Рід Фештетичей протягом кількох століть був власником цього замку. Члени цього роду були відомі в Угорщині, як меценати, які підтримують мистецтво і науку. У Кестхеї на їхні гроші і при їх заступництво були відкриті лікарня, аптека, гімназія, і навіть перший європейський сільськогосподарський навчальний заклад.

Не залишимо без уваги і саме місто Кестхей, наш гід покаже вам найцікавіші пам'ятки, наприклад, францисканську церкву 1386 року і ратушу в стилі пізнього рококо.

Відпочити від великої кількості вражень ви зможете в музеї марципанів: тут знаходяться сотні різних експонатів з марципану, серед яких фігурки героїв відомих дитячих казок, пам'ятники архітектури, навіть мигдальна копія палацового комплексу графа Фештетич. Кава з тістечком і можливість купити з собою марципанові солодощі завершують першу частину екскурсії.

Далі ми відвідаємо лікувальні печери, які знаходяться в місті Тапольца (вхід в печери безкоштовний). Повітря і мікроклімат карстових печер особливо хороший для лікування захворювань органів дихання. Перебування в печері рекомендується також людям, страждаючим від стресів. Разом з гідом ви зійдіть на глибину 16 метрів, температура внизу приблизно 14-16 градусів, щоб випробувати на собі чудодійну силу печер.

Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 45 €, діти (1-12 років) - 30 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість входить
Вхідні квитки у внутрішні зали палацу Фештетич, вхідні квитки в музей марципанів, чашка чаю або кави з тістечком.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK