• Екскурсії
  • Греція
Музей під відкритим небом
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Античный город Линдос, Мыс Прасониси, Храм святого Пантелеймона Цілителя, Село Ембона, Крепость Критиния,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто, З дегустацією
Опис

У цій насиченій подорожі гармонійно зібрані, як у великому музеї, красиві місця з різних куточків Родоса.
Ви відвідаєте античне місто Линдос, почуєте дивовижні історії про архітектурні подвиги древніх греків. Побуваєте в довколишніх селах - невеликих, але затишних і гостинних. У Критинии підніметеся до середньовічної фортеці звідки відкривається фантастична панорама сусідніх островів. У Эмбоне вас чекає дегустація вина і маслинової олії. У знаменитій церкві Святого Пантелеймона ви зможете прикластися до чудотворної ікони і мощів цілителя. А на пляжі Прасониси, який місцеві називають не інакше як "поцілунок двох морів", ви освіжитеся в кристальних водах цього чуда природи.
Родос - це острів, де кожен знайде для себе щось цікаве. Захоплюєтеся історією? Ласкаво просимо на розкопки античних міст і стіни середньовічних рицарських фортець. Цікавитеся релігією? Вам сподобаються місцеві православні храми з чудотворними іконами і усмішливими служителями. Вважаєте за краще насолоджуватися природними красотами? Неодмінно помилуйтеся найпівденнішою точкою острова, місцем злиття двох морів - Середземного і Егейського. Любіть добре поїсти і від душі повеселитися? Вас чекає дегустація самих різних місцевих продуктів і напоїв, серед яких, звичайно ж, знамениті вина Родоса! І усе це - за один день.
Екскурсія дає можливість побачити острів по його периметру! На шляху до Линдосу вас чекає захоплююча розповідь екскурсовода TEZ TOUR про одне з прадавніх в Греції Акрополі і його місці в житті древніх греків. Спустившись в центр Линдоса, ви зможете прогулятися по його колоритних вуличках з особливими мощеними доріжками. Старовинний спосіб покривати дороги і площі морськими камінчиками називається "хохлаки" і зустрічається тільки на сході Греції, на островах. Використовуються тільки чорні і білі круглі камені, ходити по яких дуже зручно. Саме по них можна піднятися на легендарний Акрополь Линдоса звідки вам відкриються незабутні види на околиці і знамениту бухту Апостола Павла. Архітектурний комплекс Акрополя напрочуд поєднує в собі як старогрецькі східці, так і середньовічні стіни і оборонні споруди.
Компанія TEZ TOUR співпрацює з вченими фахівцями які розробили технологію 3d доповненій реальності на Акрополі Линдосе. Планшети з технологією дозволяють поглянути на античну архітектуру зовсім по іншому! На ваших очах старогрецькі колони і рицарські вежі зростають увись і придбавають свій первозданний вигляд.
Потім ви відправитеся в епоху лицарів - підніметеся на вершину фортеці 14 віків, створену за часів володарювання Ордену Святого Іоанна Крестителя. Покинувши фортецю, відвідаєте село Критиния і будинок-музей, де познайомитеся з побутом місцевих жителів і зможете угамувати спрагу скляночкою свежевыжатого соку в тіні оливкових дерев. А потім прийде черга гідних уваги кожного гурмана, вин Родоса - призерів міжнародних конкурсів! Їх ви зможете продегустувати в селі винарів Эмбоне, біля підніжжя найвищої гори острова Аттавирос. Тут же вас чекає традиційний грецький обід.
Далі в програмі ще одно пригощання - дегустація запашного меду і оливкого олії в селі Сиана. Це село, передусім, відоме своїм покровителем - Пантелеймоном Целителем. У церкві, побудованій в 19 столітті, зберігаються мощі Цілителя, привезені сюди ченцями зі Святої гори Афон, оскільки саме тут була знайдена в 13 столітті чудотворна ікона Пантелеймона. У наших гостей, в ході відвідування церкви після короткої служби буде можливість доторкнутися до цієї святині. Ті, що бажають зможуть отримати благословення від гостинного батюшки - настоятеля храму.
Завершиться екскурсія відвідуванням найпівденнішої точки Родоса - Прасониси. Тут сходиться Егейське і Середземне моря - їх "поцілунок" вважається одним з найкрасивіших місць в усій Греції. Купання майже одночасно в двох морях стане гідним фінальним акордом насиченого дня!

Важливо знати

Формат проведення: екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50-70 чоловік в супроводі російськомовного гіда.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 65 €, діти (3-11 років) - 39 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Обід, дегустація в селах і планшети з технологією 3D доповненої реальності входять у вартість екскурсії.
У вартість не входить
Вхідні квитки в Ліндос (12 євро, діти до 18-ти - безкоштовно).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK