• Екскурсії
  • Іспанія
Автобусна оглядова екскурсія по Барселоні
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Будинок Міла ла Педрера, Дом Бальо, Площа Іспанії, Храм Святого Сімейства, гора Монжуїк,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Познайомитися з Барселоною, містом з 2000-річною історією, за один день, звичайно, не представляється можливим. Але побачити основні визначні пам'ятки, намітити на майбутнє нові місця для відвідування і закохатися в столицю Каталонії можна. І ми Вам з радістю в цьому допоможемо!

Багато хто пов'язує Барселону з ім'ям Антоніо Гауді і вони, звичайно, мають рацію. Архітектор-новатор додав в картину старовинного міста абсолютно нові фарби - Будинок Міла, житловий будинок, побудований близько 100 років тому, в 1984-му році став першим об'єктом 20-го століття включеним до Списку Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО. Місцеві жителі прозвали будинок каменоломні (Педрера) за його нерівний фасад - це спочатку образливе прізвисько в результаті стало гідним епітетом.

Інший будинок проекту Гауді був прозваний Будинком кісток. Це робота з розбудови колишнього прибуткового будинку, виконана архітектором для текстильного магната. Дослідники сходяться на думці, що Будинок Батло став вирішальним у творчості архітектора - саме в цей момент його власні ідеї "пластичної архітектури" здобули остаточну перемогу над будь-якими іншими стилями.

Антоніо Гауді доклав руку і до будівництва одного з найвідоміших довгобудів світу - Собору Святого Сімейства. Споруда була розпочата ще в 1882-му році архітектором дель Вільяр, а освячений храм був лише в 2010-му році. Гауді не був тут першим архітектором, але був, мабуть, основним - він віддав храму 40 років свого життя, але встиг застати лише частину будівлі і всього лише одну дзвіницю. Через затяжне будівництво Гауді спроектував тут же і школу для дітей будівельників - окрему пам'ятку Барселони.

Барселона запрошує Вас на побачення - поспішайте погодитися! Адже ця зустріч обернеться коханням усього життя!

Формат екскурсії: автобусна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 35 €, діти (4-12 років) - 25 €, немовлята (0-4 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK